Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Htjela bih večeras vama, mojoj dobroj publici, ovaj tekst posvetiti jer vama to dugujem.❤️
Kada sam počela s ovim javnim poslom 2018 godine pa nadalje, meni nitko nije rekao kako se on treba raditi. Nitko mi nije rekao čega se trebam paziti, kako se trebam ponašati, na koji način se publici prezentirati, kojim putem videe snimati, što i kako govoriti, kako se sa emocijama ili osudama nositi, itd...
Došla sam sa idejom i željom, sa velikim snom, ali bez ikakvog znanja o ičemu i sa velikom nezrelosti. Imala sam priču za ispričati, imam je još, ali nisam imala nikakvo znanje... ništa. I tako... nekako, ta želja je pratila veliki rad i trud, veliki nagli rast publike, ali moram priznati da su me negdje putem, empatija prema osobama s invaliditetom i prevelike emocije ponijele i tu se desile eksplozije i kiksevi u reakcijama, a javnost to ne trpi! 😞
Javnost je hladna i javnost može prihvatiti 1000 dobra, ali jedno loše briše sve dobro. Stoga, željela bih se ispričati na mojim naglim emocijama kojima sam dozvolila nekada da me ponesu i nisam ih stavila pod kontrolu.❤️‍🩹
Apsolutno osjetljivi rad koji radim je ozbiljan, tematike kojima se bavim su ozbiljne i one ne trpe takve stvari. Svaki posao je težak. Nijedan posao nije med i mlijeko i svaki ima svoje negativne i pozitivne strane. Ali osobno, ja nisam znala da ovo što radim može toliko meni teško psihički pasti. Osobno sam mislila sve će biti pozitivno, lijepo, itd. A nije tako. Jasno je svima koliko je ovo teško, sami vidite po pitanjima i komentarima. Vidite po pritisku i svemu. Pa nekako kada je tema takva kakva je i kada si sama osoba s invaliditetom, moram priznati da se ponekad izgubiš i slomiš.
Izgubiš u emocijama, reakcijama i ponašanju. Izgubiš u toj empatiji gdje se postaviš u ulozi " ovo govore i drugim osobama s invaliditetom, ponižavaju ih " i to te ljuti jer ih razumiješ. 🥺
A tu ljutnju malo tko razumije. Ali ljutnja nikome dobro nije donijela. Ljutnja može samo srušiti nekoga sa dobrom namjerom i željom.
Stoga, još jednom: žao mi je zbog moje burnosti u pojedinim videima. Umijem imati oštar jezik, iako mi namjera iza toga nije loša. Iza tog oštrog jezika, krije se povrijeđena Nora. Sve je to jedna lijepa lekcija koju ja nosim sa sobom i zbog koje ću biti još bolja u ovome. Zbog vas, moje dobre publike i zbog onih koji trebaju nekoga da priča i objašnjava.👩‍🦽
Jer, može meni ili nekom drugom biti teško, ma može mi/nam biti najteže, ali ako to ne pokažeš na ispravan način, kvalitetnim i dobrim putem, apsolutno ti nitko neće vjerovati i nitko te neće razumijeti, a onda ti i sav rad i trud ka osvještavanju pada u vodu. Tako da, hvala vam još jednom svima na povjerenju jer još se ja gradim i još puno posla imam. Obećajem da uviđam sve te emocije i da ću ih svezati pod kontrolu jer kada emocije nisu pod kontrolom onda one kontroliraju nas. A to nikome nije dobro donijelo. ❤️‍🩹
Laka Vam noć svima.🌷
7 months ago (E)
Victoria Carter
7 months ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sad joj je žao što je bezobrazna, bahata, i sto svakoga tko ne misli kao ona blokira.. sad je gotovo! Nad prolivenim mlijekom se ne plače… nema nazad. Samoj sebije naštetila
Ayla Novak
7 months ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Gubiš ti kontrolu nad sobom… zato i pišeš tako bez veze, eto nek se nešto piše… Pukla si ti izgleda i to dobro… Stala si baš na dobrom mjestu…👋👋
Victoria Carter
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Pukla odavno…