Logo
CarboNora Bambucci
5 months ago (E)
#Arbnora
Skupo sam platila svoj aktivizam i svoj glas. 👩‍🦽
Osudili su me lažima i spletkama, klevetali, pljunuli po mojim najmilijima, prstom uprli u moje zdravlje: baš ono zbog čega sam najviše i govorila, i što je najviše boljelo. Pričala sam i ogolila se u ime svih nas. Istih, a opet različitih. Čak su i pojedinci među nama bili dio onih koji su ujedali.
Sve sa ciljem da me ušutkaju... da me ugase. I opet, na kraju svega, unatoč svemu: ponovno bih. Ako treba i tri puta jače, tri puta glasnije.😊
Jer tišina nikad neće biti moj izbor. Tišina znači predaja, strah i prihvaćanje poraza pred društvom i sustavom koji gazi. A ja se ne predajem!
Platila sam cijenu aktivizma i platit ću, ako treba, i kamate na svoj glas, ali na svoju istinu ne dam. Jer što mi vrijedi išta, ako toj istini ne mogu pogledati u oči? Ne nose mi se roze naočale: ja nosim svoju istinu.
Laku noć svima.👩‍🦽🩷
Victoria Carter
O kojem aktivizmu ti govoriš? Novac je u pitanju jer si gladna novca i sve ćeš potrpiti a znaš da si pokvareno zlo,sve ti možeš potrpiti radi novca a dijete ti je zaostalo u govoru i mentalnom zdravlju...to tebe ne brine jer je vrtić tu koji ju uči iako je sve to slabo..ne zna goboriti Hrvatski jer ti i tvoj tutlek nemate vremena za malu..ti na mrežama po cijeli dan a tutlek na igricama...da vam barem hoće oduzeti dijete jer ovako bude samo tonula i ništa naučila..
5 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it