2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Toliko je glupa i arogantna i površna da nije proučila lektiru kako one Amerikanke drže publiku i održavaju te mameće profile . Ja sam ju pratila dok je još bila u Hrvatskoj i bar na YT je držala narativ kako tako, poslije mi se zagubila i tek lani negdje oko ovog doba mi je počela iskakati na fejsu kad je dramila oko one nepostojeće operacije ,
2 months ago
Zašto ne pustiš ton? Ovako snimaš jer curica ne zna pričati , tj. loše priča i ne razumije ništa. Ovako snimaš jer te sram što ti je dijete ograničeno u govoru…. Naš jezik uopće ne zna a Njemački nešto malo natuca …Odvedi je logopedu dok još ima malo vremena da nešto nauči jer navršila je 4 godiine… ali tebi je bitno dijete gurat u videa zbog zarade, nije ti bitno dijete odvest doktoru… gnjusobo jadna
2 months ago
Izgledaš kao da si joj baba, a ne majka i to ona odvratna koja ne iz ljubavi puštaš video, nego samo radi lajkića, kučketino jedna razdrpana, izgleda da manje normalno sereš, nego te prolijev uhvatio od muke, odpiši više to sa malom, pala si ti na ispitu…