#Arbnora
Danas sam Naiu ja prijevozom iz vrtića kući dovezla, bez Naima ili asistentana.
Velika je cura. Pomaže. Prati do prijevoza. Vozač ju samo veže na autosjedalicu i mene u kombij kolicima prebaci... I eto nas kući. 👩🦽🥰
Jedva čekam Naio da još malo porasteš, da još malo fizički neovisnija budeš, moja si desna ruka, cijeli svijet je onda naš. 🩷
Sa svojih tek 4 godine poneseš vrećicu mami, pridržiš vrata, pozoveš lift... sve.🌸
Nekada imaš i svoje dječje trenutke, gdje bi se igrala i ne shvaćaš da ne mogu, ali toliko brzo rasteš, suosjećaš i razumiješ da me često ostaviš bez teksta. 🥹
Ponosna sam na tebe i zahvalna dragom Bogu što te imam.🤲☪️
Danas sam Naiu ja prijevozom iz vrtića kući dovezla, bez Naima ili asistentana.
Velika je cura. Pomaže. Prati do prijevoza. Vozač ju samo veže na autosjedalicu i mene u kombij kolicima prebaci... I eto nas kući. 👩🦽🥰
Jedva čekam Naio da još malo porasteš, da još malo fizički neovisnija budeš, moja si desna ruka, cijeli svijet je onda naš. 🩷
Sa svojih tek 4 godine poneseš vrećicu mami, pridržiš vrata, pozoveš lift... sve.🌸
Nekada imaš i svoje dječje trenutke, gdje bi se igrala i ne shvaćaš da ne mogu, ali toliko brzo rasteš, suosjećaš i razumiješ da me često ostaviš bez teksta. 🥹
Ponosna sam na tebe i zahvalna dragom Bogu što te imam.🤲☪️
8 days ago
8 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ona se ni ne želi osloniti na sebe nego isključivo na druge da joj obavljaju stvari koje ona ne želi... a može. Naia gleda iz dana u dan da joj mama ništa sama ne radi, čak i za zajedničko druženje joj treba asistentica.
8 days ago
Jedva čekaš da mala još naraste da ti bude sliuškinja.. marš više ljenčino lijena..
8 days ago
Čuj kao “bez Naima ili asistentica” i ti je kao dovezla… jesi sama sjela u auto i sama vozila, ne seri i ne izmišljaj drobuljo odvratna!
Umjesto što prosipaš praznu slamu, bolje nauči to dijete koje ima 4 godine da može početi pričati, a ne da samo mumlja kako to izgleda tebi i paše… Cijeli tvoj svijet se srušio i ne maštaj propala svinjska glavetino 🐷👊👊
Umjesto što prosipaš praznu slamu, bolje nauči to dijete koje ima 4 godine da može početi pričati, a ne da samo mumlja kako to izgleda tebi i paše… Cijeli tvoj svijet se srušio i ne maštaj propala svinjska glavetino 🐷👊👊