Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Mogla bih vam satima pričati o zahvalnosti koju osjećam zbog svih vas koji ste mi podrška.💙
Mogla bih satima reći koliko ste mi život olakšali samom podrškom na ovoj stranici, pa taman samo komentarom, lajkom ili dijeljenjem objava.
Oni koji me duže prate, znaju da sam veliki borac i da se u životu olako ne predajem. Oni koji su tu već nekoliko godina, također znaju moju priču koju sam ispričala više puta, ali potrebno je samo slušati. Njima, koji slušaju, razumiju, prate, suosjećaju, veliko i od srca hvala! 🌸
Društvene mreže mogu biti dobra i korisna stvar, tko ih zna upotrijebiti, a vi ste mi svojom dobrotom i ljubavlju pokazali i pružili samo dobro.
Zbog vas, mogla sam pripomoci financijski mojoj maloj obitelji, pa i kad mi je to bilo otežano u mojoj situaciji, sa invalidskim kolicima.👩‍🦽
Život ovdje u Njemačkoj je u dosta stvari lakši, ali je i u dosta stvari teži.
⚠️Ja fizički mnogo pružiti ne mogu, ali ne pokazujem to olako, ponos i prkos me ipak protiv ove dijagnoze drži. 😊
Svakako, ja fizički snage baš mnogo nemam, a kad i imam, upotrijebim to na Naiu ili na brigu o samoj sebi ili svojoj obitelji. Pomoć od države imamo osnovno sati koliko daju: obitelji u blizini nemamo, te uz malo dijete, kad se dan završi, većina toga je na meni jer Naim radi.
Zato, trudim se, ići polako, ići i u skladu s mojim stanjem jer ću biti potrebna mom djetetu i sebi. 🩷
Voljela bih osim zdravlja, u budućnosti, izgraditi sebi više u smislu posla, ali za sada sam u mogućnosti posvetiti se samo društvenim mrežama. Fleksibilnost istih i ljubav prema njima mi popravlja dan i daje snagu.😊
Ja volim doći ovdje i pričati vam, kao što već 7 godina to radim.🥹
Ovo ne radim iz prisile, niti koristi, radim iz ljubavi.
Mojih 5 godina besplatnog rada na stranici, potvrđuju to. 👩‍🦽🩷
Da li će me život u budućnosti odvesti u neke druge vode, da li ću se nadograditi dalje negdje, za ne znam. Ali nije ništa isključeno.
No, imajte na umu, svako daje najbolje od sebe koliko može i kako može.
Nitko ne voli svom djetetu ne pružiti čokoladicu viška ili igračku viška, vlastitim radom. Moj rad je trenutno ovo, uz vas. Plaćam sve državi regularno, prijavljeno, i na tome sam zahvalna, ma kako bilo. 🥰
Kada budem mogla nešto drugo ili više, tada ću to uraditi, no, za sada, u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem, ovako daleko od obitelji, sa malim djetetom, više ne mogu dati. Ukoliko je suđeno da dajem više, biti će kad za to dođe vrijeme. Ali imajte na umu da ja o svemu mislim, da je ova zdrava glava na mojim ramenima stalno aktivna i da se jedino ugasi kad spavam. Selidbu iz Hrvatske sam znala već od svoje 15 godine i ostvarila sam je, borbom, odricanjem i žrtvom. Mene život, kao i većinu vas, nažalost, nije mazio. ❤️‍🩹
Zato, budite dobri jedni prema drugima, nemojte nikoga omalovažavati i osuđivati. Nikad ne znate s čim se netko bori i što prolazi. Svako daje najbolje od sebe u skladu sa svojim mogućnostima. Nitko ne voli biti loš. 🌿
Još jednom: hvala vam svima.🫶
2 days ago
Yellow
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ovo je već puno puta viđeno, opravdavanje publici jer mnogi postavljaju pitanja. Uvlačenje i plasiranje lažnih informacija. Najbolje mi je rečenica da je svojom borbom, odricanjem i žrtvom došla do Njemačke, a sama je priznala da je prodavala toplu vodu ljudima. Lagala je ljudima da će im skinuti urok jer će jedino tako ozdraviti dobiti bebu i tko zna što još. I još ima obraza reći da je zasluženo.
Istina se sve više širi , boji se da ne ostane bez publike pa ih manipulira kroz patetične postove kako o njima ovisi njena egzistencija. Da, imala je stranicu 5 godina bez monetizacije jer joj je to bio cilj, nije to radila iz ljubavi kako tvrdi. I ovaj dio da ima planove u budućnosti oko posla..pa zanemarivanje zdravlja će ju odvesti nigdje, a ne u budućnost. Stvorit će još veće probleme svojoj obitelji i imat će još veće brige oko nje, ne samo oni nego i država. Do kada će uopće država financirati njeno zanemarivanje zdravlja na račun poreznih obveznika. Ovakvim tempom ostat će nepokretna, što od sjedenja, ležanja, što od debljine.
Victoria Carter
2 days ago
Ti ne spavaš nikad,ti si non stop na internetu i brišeš komentare koji ti ne idu niz dlaku,blokiraš ljude koji imaju svoje mišljenje i koji su te prokužili da si zlo!! Uvijek neke demagogije vodiš sama sa sobom i misliš da si neodoljiva a ti si jedno pokvareno zlo! Makni se više,odj....
Ayla Novak
2 days ago (E)
Odjebi i ne prosi više jer to ti ne pali vše, nećeš uskoro ni moći žderati jer na svim stranicama si prokužena i odjebana, dobila si etiketu da nema više prošenja i hrani svoju smrdulju sa onim što imaš, možda tako i ne budeš više bujala, protegni se onoliko koliko imaš… Pljačkati na lažni način nećeš moći više 💪👊
Helena
2 days ago
U jednom trenutku dosta je predstave. Zahvalnost nije govor, to je način života. Ona se ne dokazuje objavama nego tišinom u kojoj se radi. Jer tko stalno govori kako se ne predaje možda se već davno predao publici. Život nije pozornica a samilost nije valuta. Svi mi nosimo svoje križeve samo ih neki nose u tišini dok ih drugi prenose uživo. Razlika je jednostavna jedni rješavaju drugi glume. Tko zaista gura naprijed ne traži svjetla reflektora. On gura. I to je sve. Rad znači stvarati i kad nitko ne gleda. Ne pretvarati nemoć u karijeru niti suosjećanje u prihod. Tko stalno ponavlja koliko mu je teško zaboravlja da je teško svima. Samo neki to ne koriste kao scenu. Ne moraš stalno objašnjavati zašto ne možeš više. Pokaži što možeš bez govora bez patetike. Ponos se ne piše riječima on se vidi u djelu. I ne traži potvrdu jer je već u njemu sadržana. Svatko ima pravo na borbu. Ali tko svaki dan objašnjava koliko hrabro se bori više ne traži razumijevanje nego pljesak. A pljesak nije dokaz istine nego samo jeka potrebe da te netko vidi. Na kraju ne broje se lajkovi komentari ni objave. Računa se samo jedno. Što ostaje od tebe kad se svjetla ugase a tišina padne. Tu se vidi istina. Tu počinje dostojanstvo.