Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Kaže jedna u komentarima:,, Do sad sam mislila da su loši ljudi digli hajku na tebe, ali sad vidim da su pojedini digli čak tužbu protiv tebe u Rostocku gdje živiš, pa zar misliš da bi itko dizao tužbe na ikoga bez validnih dokaza i razloga? "
Da odgovorim. 😊
Boli me ona stvar, kad tako mora da kažem, što je tko digao protiv mene i da li je.
U godinu dana maltretiranja i svega što su mi pojedinci uradili i još rade i što je na policiji prijavljeno i vodi se na vrhovnom tužilaštvu, došla sam do točke gdje me više zabole. 😁
Oprostite mi na riječniku, ali stvarno mi je više puna kapa.
Vjerujte u šta vas je volja i stanite na čiju god stranu želite, meni ne može bit više svejedno nego što jest.
Odj***e lijepo od mene u skokovima i ostavite me da u miru živim i dišem. 😊
Ako postoji razloga za tužbu, nek me tuži ko god hoće i za što god hoće, uzet ću lijepo odvjetnika i vidjet ćemo se na sudu.
Ali brate, dosta s tim zastrašivanjem, i pitaj Boga čime sve ne. Mamu svoju plašite, mene nećete. 🤐
Gledam svoja posla. Nigdje nisam kažnjena za ništa. Čista sam ispred svake prijave i nikad veze sa policijom ili zakonom nisam imala.
Nikad nijedna živa osoba sa imenom i prezimenom nije stala ispred mene i rekla da sam joj uradila išta kažnjivo po zakonu.
Priče za poremećene ljude me ne interesiraju.
Svatko tko iole potiče takve komentare ili priče uz provokacije i klevetanja, ide direktno na block.
Stvarno sam se već umorila od cirkusarija.
Bolesni ste do zla Boga.
Idite u 3 p**** materine.🖕
Pusa.😘♥️
3 months ago

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from CarboNora Bambucci, click on at the bottom under it