Logo
Bambucci
7 months ago
#Arbnora
Dragi pratitelji,
neću puno duljiti i govoriti, samo ću vas kratko ponovno zamoliti sljedeće, a to je:
sve grupe koje šire klevete, ismijavanje, mržnju i uvrede na moje ime i ime moje obitelji, prijavite.
🍀Jedna od tih grupa je ova:
https://www.facebook.com/g...
Prijavljujte grupu i objave i komentare.
Osudite one koji sudjeluju u nasilju i ismijavanju drugih, makar stajali sami u toj osudi jer to je jedino ispravno.
Svi koji me vjerno pratite, znate već što se događa u zadnje vrijeme.
Internet nasilje je ozbiljna stvar i ostavlja trajne posljedice na psihičko zdravlje. ❤️‍🩹
Veliku podršku i ljubav ste nam dali i na tome smo vam vječno zahvalni. Zbog vaše dobrote i ostajemo raditi ono što volimo, a to je snimati i stvarati vam sadržaj koji inspirira, zabavlja i osvještava.👩‍🦽🥰
Također, nadležni i dalje rade svoj posao i na meni je biti strpljiva. Ali do tada, barem mogu vašu podršku prijavom tražiti.
Internet je dobra stvar kad se koristiti zna. Ali je isto tako ponekad i loša jer ju koriste zli ljudi koji druge žele povrijediti, lažima okaljati, i njihov uspjeh srušiti.
Budite dobro u svijetu i dobro će vam se vratiti.🩷
Hvala vam.🌷
Frenki
Opet krenula s elaboratima!
6 months ago
In response Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Frenki , click on at the bottom under it