#Arbnora
Na današnji međunarodni dan osoba s invaliditetom, želim također skrenuti pažnju i na roditelje i bližnje osoba s invaliditetom te im se ovim putem zahvaliti na silnoj ljubavi, podršci, pažnji, brizi i svemu što činite za nas.🥺👩🦽
Nije lako ni nama, ali ruku na srce, ponekad nije ni vama. I zato, jedno veliko HVALA i vama na današnji dan, jer da nije vas, nikada ne bi uspjeli prebroditi sve poteškoće, bolove, prepreke i borbe na isti način kao što ih prebrodimo uz vas.
Hvala na svemu što nam pomažete i ono najglavnije: što nas nesebično volite.
Volimo i mi vas i uvijek bi da ste vi na našem mjestu, učinili isto za vas. Brinuli se, pomagali, žrtvovali se, voljeli.❤️
U to ime, jedna fotka moje mame i mene kada sam bila dijete. Moja mama koja je ono najteže, moje djetinjstvo, provela sa mnom.
Njoj se nikada dok sam živa neću moći odužiti.
Mama, volim te! 💐
Na današnji međunarodni dan osoba s invaliditetom, želim također skrenuti pažnju i na roditelje i bližnje osoba s invaliditetom te im se ovim putem zahvaliti na silnoj ljubavi, podršci, pažnji, brizi i svemu što činite za nas.🥺👩🦽
Nije lako ni nama, ali ruku na srce, ponekad nije ni vama. I zato, jedno veliko HVALA i vama na današnji dan, jer da nije vas, nikada ne bi uspjeli prebroditi sve poteškoće, bolove, prepreke i borbe na isti način kao što ih prebrodimo uz vas.
Hvala na svemu što nam pomažete i ono najglavnije: što nas nesebično volite.
Volimo i mi vas i uvijek bi da ste vi na našem mjestu, učinili isto za vas. Brinuli se, pomagali, žrtvovali se, voljeli.❤️
U to ime, jedna fotka moje mame i mene kada sam bila dijete. Moja mama koja je ono najteže, moje djetinjstvo, provela sa mnom.
Njoj se nikada dok sam živa neću moći odužiti.
Mama, volim te! 💐
20 hours ago
(E)
8 hours ago
In response Mirakle to her Publication
To je ova koza digla hordu svojih potrčkala da prijavljuju grupu i makli ju...
19 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ti nisi normalna! Stalno jedno te isto… pukla ko kokica
20 hours ago
Zvučiš kao svetica u statusu, ali u stvarnosti si bila noćna mora za one koji se nisu mogli braniti. Da postoji nagrada za licemjerje, ti bi je osvojila bez konkurencije.
20 hours ago
(E)
Riječi lijepo zvuče, ali djela govore glasnije. Tko pod krinkom dobrote obilazi starije da bi im ispraznio novčanike, stvarno nema pravo danas glumiti Majku Terezu. Ako ništa drugo, cijenim barem dosljednost, neki dijele ljubav, a neki račune.
20 hours ago
Riječi su jeftine. Tko u stvarnom životu iskorištava slabe, ne bi danas trebao propovijedati o zahvalnosti i ljubavi.