Logo
Bambucci
6 months ago
#Arbnora
Isprobavam nešto novo! 😱🩷
Ayla
6 months ago
In response Bambucci to his Publication
Glupačo jedna, govedja salama i govedji jezik su 2 različita proizvoda… kažeš fino je, a nebi više to tražila, ma ti bi i govno požderala samo da tu tvoju smrdljivu i odvratnu debelu guzicu natoviš 🤣🤮
Marija
6 months ago
In response Ayla to her Publication
Ayla draga, stvarno si nam falila na tusmo24, a tvoji komentari još više. Baš mi je drago što si se vratila, kao da je sve opet dobilo svoju pravu energiju. Tvoja toplina, tvoja iskrenost i način na koji se izražavaš su posebni i nezamjenjivi. Samo nastavi tako, tvoj glas nam svima puno znači. 😍
Natalja
6 months ago
In response Marija to her Publication
Ayla draga, trebaš nam više nego što misliš. Nezamjenjiva si, snažna i iskrena, i donosiš onu posebnu energiju koju niko drugi ne može unijeti. Kad si prisutna, sve nekako oživi. Ostani baš takva kakva jesi, jer upravo tako si savršena.
Ayla
Uh, hvala ti Natalja, tvoje riječi su me baš puno dirnule i opet mi suze krenule i mnogo sam sretna da me niste zaboravili… Svi ste mi hvalili i sad sam opet tu sa vama 🥰💪
6 months ago
In response Natalja to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla , click on at the bottom under it