Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Najljepse mi je provoditi vrijeme s tobom Naio.
Ovako, na toplom, uz bor, pjesmice i hrpu bojica, ukrasa i svega.🥰
Pa nema ljepšeg i vrijednijeg na svijetu od toga! 🩷
14 days ago
sandra
14 days ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
A taj crtež ??? To sigurno nije crtala mala Naja jedino je to mogao Naim crtati tj. prekopirati jer je dobio naređenje od gospodarice Norke
Ayla Novak
14 days ago
In response sandra to his Publication
Istog sam mišljenja, nije garant i mogu se čak i kladiti za sve pare 😂😂
Ayla Novak
14 days ago
Krivonosa debela i odvratna smrduljo, ti si pala i nema ti dizanja više i nijedna tvoja pokušajna lažna smicalica ti neće pomoći jer mi smo te slomili u svim tvojim lažnim laprdanjima i lažnim snimanjima i videima. Kod tebe je sve lažno predstavljanje, dakle ne seri više jer ti sa malom isto više ne pali. Znamo svi da najmanje pažnju baš njoj posvjećuješ, šćipila si je kao i bojite i crtate, a čim ugasiš kameru je ti otjeraš u sobu. To jadno mrmljavo dijete koje si namjerno zatupila ti samo služi kao neki objekat, jebem li ti sve po spisku trutino žderava 😡👊👊
Marija
14 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
👍👍😘😘
Helena
14 days ago
Ona takvo lice pokazuje isključivo pred kamerom, a kad se ugase svjetla, slika se raspada u tišini stvarnosti. Njezina kći ne može sastaviti ni jednu jedinu potpunu, jasno izgovorenu rečenicu na njemačkom jeziku, što se osjeti već nakon nekoliko riječi, kao da se praznina sama oglašava. Zato je nemoguće ne vidjeti ono što zapravo jest: brižno dotjerana fasada, blještava samo dok je gledamo izdaleka, ali bez ikakve stvarne nosive konstrukcije čim joj se približimo.
Victoria Carter
14 days ago (E)
Ajd ne brukaj se. Mala ne zna ništa. Ima 4 godine i jedino što zna je šarati po papiru. Ovo što ti crtaš umjesto nje je bruka! Nauci dijete da piše, crta, boja bojanke a ne se samo slikavat i lagat.
Yellow
13 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ovaj set bojica je pokazala u par navrata i izgledaju novo, Naia uopće ne crta ni ne boji. Možda je u ovom slučaju nešto i šarala po papiru pa je Noru sram pokazati jer je to na razini djeteta od dvije godine i baca loše svijetlo na njezino roditeljstvo. Sjećam se kad su s asistenticom slikale, lijepile i crtale. Čini mi se da Noru uče što i kako sa djetetom jer ne samo da ne zna nego joj se i ne da. A baš crtanje je jako bitno za razvoj djeteta. Jednom je čak izjavila da joj se ne da skupljati flomastere za Naiom, pa da joj da tablet. Kao da je problem naučiti dijete te dobi da pospremi za sobom. Žao mi je male.