Logo
CarboNora Bambucci
14 days ago
#Arbnora
Najljepse mi je provoditi vrijeme s tobom Naio.
Ovako, na toplom, uz bor, pjesmice i hrpu bojica, ukrasa i svega.🥰
Pa nema ljepšeg i vrijednijeg na svijetu od toga! 🩷
Victoria Carter
14 days ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ajd ne brukaj se. Mala ne zna ništa. Ima 4 godine i jedino što zna je šarati po papiru. Ovo što ti crtaš umjesto nje je bruka! Nauci dijete da piše, crta, boja bojanke a ne se samo slikavat i lagat.
Yellow
13 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ovaj set bojica je pokazala u par navrata i izgledaju novo, Naia uopće ne crta ni ne boji. Možda je u ovom slučaju nešto i šarala po papiru pa je Noru sram pokazati jer je to na razini djeteta od dvije godine i baca loše svijetlo na njezino roditeljstvo. Sjećam se kad su s asistenticom slikale, lijepile i crtale. Čini mi se da Noru uče što i kako sa djetetom jer ne samo da ne zna nego joj se i ne da. A baš crtanje je jako bitno za razvoj djeteta. Jednom je čak izjavila da joj se ne da skupljati flomastere za Naiom, pa da joj da tablet. Kao da je problem naučiti dijete te dobi da pospremi za sobom. Žao mi je male.
Victoria Carter
Malena je jadna i neuka. Vidjeli smo za norin rođendan sto joj je sarala na papir. Doslovno šarala! Dijete od navršenih 4 godine nema percepciju kruga, linije, kocke… bilo čega već samo šara… ovaj set koji Arbnora stalno pokazuje ne koristi uopće. Vidi se da je nov a djeca stalno nešto pišu rišu, bojaju… svaki normalan roditelj se nakupovao bojica bez broja… ovo dijete je jadno, zapostavljeno, gladno.,, jedna velika tragedija od ne odgoja
13 days ago
In response Yellow to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it