2 months ago
#Naim
Prvo želim zahvaliti svojoj ženi. 🫶
Ti si srce naše kuće.. ona koja sve stigne, sve organizira i uvijek zna kako nas izvući iz svakog kaosa. Tvoja snaga i briga nose nas iz dana u dan, čak i kad mene nema zbog posla. Hvala ti na svemu. ❤️
Drugo, zahvalan sam Bogu na našoj djevojčici. 🥹✨
Toliko nježna, draga i posebna.. svaki dan nam vrati osmijeh i toplinu u kuću. Neopisivo smo blagoslovljeni što je imamo. 💕
I na kraju, zahvalan sam za našu obitelj.
Za svaki trenutak koji dijelimo, za mir koji imam kad vas vidim zajedno i za osjećaj doma koji ne postoji nigdje drugdje. To je najveći dar koji sam mogao dobiti. ❤️🏡
Prvo želim zahvaliti svojoj ženi. 🫶
Ti si srce naše kuće.. ona koja sve stigne, sve organizira i uvijek zna kako nas izvući iz svakog kaosa. Tvoja snaga i briga nose nas iz dana u dan, čak i kad mene nema zbog posla. Hvala ti na svemu. ❤️
Drugo, zahvalan sam Bogu na našoj djevojčici. 🥹✨
Toliko nježna, draga i posebna.. svaki dan nam vrati osmijeh i toplinu u kuću. Neopisivo smo blagoslovljeni što je imamo. 💕
I na kraju, zahvalan sam za našu obitelj.
Za svaki trenutak koji dijelimo, za mir koji imam kad vas vidim zajedno i za osjećaj doma koji ne postoji nigdje drugdje. To je najveći dar koji sam mogao dobiti. ❤️🏡
Zahvalnost bez istine tek je dekoracija, lijepo oblikovana, ali lišena stvarne vrijednosti. Netko se može predstavljati kao srce kuće, ali onaj tko laže i vara nije njezino središte nego pukotina u samim temeljima. Organizacija ne može zamijeniti lojalnost, privid ne može nadomjestiti karakter, a snaga ne leži u kaosu koji netko stvara nego u iskrenosti koju nikada ne živi. Dijete zaslužuje istinu, a ne maske, a obitelj postoji samo ondje gdje se integritet ne glumi nego prirodno diše. Može se ispričati tisuću priča, ali stvarnost razotkriva svakoga, brže, jasnije i tvrđe od svake uljepšane riječi.
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
2 months ago
In response Helena to his Publication
Helena stvarno super super komentar, bolje se nije moglo napisati 👍👏👏🥰🍀