Logo
CarboNora Bambucci
12 days ago
#Naim
Prvo želim zahvaliti svojoj ženi. 🫶
Ti si srce naše kuće.. ona koja sve stigne, sve organizira i uvijek zna kako nas izvući iz svakog kaosa. Tvoja snaga i briga nose nas iz dana u dan, čak i kad mene nema zbog posla. Hvala ti na svemu. ❤️
Drugo, zahvalan sam Bogu na našoj djevojčici. 🥹✨
Toliko nježna, draga i posebna.. svaki dan nam vrati osmijeh i toplinu u kuću. Neopisivo smo blagoslovljeni što je imamo. 💕
I na kraju, zahvalan sam za našu obitelj.
Za svaki trenutak koji dijelimo, za mir koji imam kad vas vidim zajedno i za osjećaj doma koji ne postoji nigdje drugdje. To je najveći dar koji sam mogao dobiti. ❤️🏡
Helena
12 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Zahvalnost bez istine tek je dekoracija, lijepo oblikovana, ali lišena stvarne vrijednosti. Netko se može predstavljati kao srce kuće, ali onaj tko laže i vara nije njezino središte nego pukotina u samim temeljima. Organizacija ne može zamijeniti lojalnost, privid ne može nadomjestiti karakter, a snaga ne leži u kaosu koji netko stvara nego u iskrenosti koju nikada ne živi. Dijete zaslužuje istinu, a ne maske, a obitelj postoji samo ondje gdje se integritet ne glumi nego prirodno diše. Može se ispričati tisuću priča, ali stvarnost razotkriva svakoga, brže, jasnije i tvrđe od svake uljepšane riječi.
Ayla Novak
Helena stvarno super super komentar, bolje se nije moglo napisati 👍👏👏🥰🍀
12 days ago
In response Helena to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it