Logo
Victoria Carter
7 months ago
#Arbnora
zabole nju zadnji točkić za ljude sa invaliditetom…. Srami se! Dno dna! 🤮🤮
Yellow
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Zato nitko od osoba s invaliditetom nije stao u njenu obranu. Iskreno se nadam da će ljudi koji je znaju od prije početi svjedočiti javno o njenim malverzacijama i karakteru, pogotovo osobe s invaliditetom. Ljudi koji je podržavaju unatoč svemu što je izašlo podržavati će ju i dalje osim možda ako neki konkretni dokazi nelegalnih aktivnosti isplivaju van. Vjerujem da hoće s vremenom. Tko zna čega još sve ima što još ne znamo. Nadam se da će i mediji obaviti svoj dio posla.
Victoria Carter
7 months ago
In response Yellow to her Publication
Hoce! Ovome treba stati na kraj.. od medija pa do pravnih institucija.
Yellow
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Već mi je i muka to sve čitati, ne znam kako može živjeti sama sa sobom..
Ayla Novak
7 months ago
Ima ona svog šuntonju…
Yellow
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
On je isto na svoj način oštećen nažalost...
Ayla Novak
7 months ago
Imala sam prije jako lijepo mišljenje o njemu, ali sad je isti kao i ona, čak i gori kako se ponaša… ja ne znam šta je ona njemu uradila…
Yellow
Mislim da sve to polazi od njegovog djetinstva. Nora mu je pružila nešto na emocionalnom planu što mu je trebalo i vezao se za nju. Poprimio je dosta toga od nje kroz godine jer ne poštuje sebe dovoljno. Mislim da on nije u stanju nju ostaviti, ali ona njega bi u određenim okolnostima koje bi za nju bile bolje. To bi za njega u početku bilo teško, ali dugoročno bi profitirao. Uz adekvatnu psihoterpapiju. Bilo bi dobro za njega da nađe na poslu neko ok muško društvo kojima bi se otvorio i koji bi mu iskreno htjeli pomoći. Vidjeti ćemo što ce biti i kada se sve otkrije na kraju.
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication