Logo
Bambucci
6 months ago
#Arbnora
Danas smo Naia i ja bile jako vrijedne i hrpu toga nacrtale, ali i jedna drugoj narukvice izradile.🥰
Malo je reći da sam presretna!! 😍
Kako vam se čine naše narukvice?!
Pišite nam u komentarima! ☀️🌸😇
Ayla
Daj matereti ne provaljuj se više, otjera i to malo ovaca što ti je ostalo… Nisi dijete naučila da priča ni da crta, a kamoli da zna još i narukvicu izraditi. Jel ti zaista misliš da si sad najbolja mama na svijetu??? Naravno da je zabavno i korisno raditi tako sa djetetom, ali tvojoj Naii itekako nedostaju temelji. Kao majka, trebaš biti primjer svom djetetu. Ono što te tvoj šiponja ljigavi ćaćurina učio je bilo nepoštenje i obmanjivanje i tebi izgleda nije jasno da to nije bila ispravna škola života. To je vama izgleda u genima ili ti pak silnim silama zamahuješ da to dijete ostane zatupljeno i mumljavo. Odjebi i ne se.i više 😡👊
6 months ago (E)
In response Bambucci to his Publication
Mirakle
6 months ago
In response Ayla to her Publication
Meni su sve njene objave toliko nezanimljive,glupe,detinjaste...al komentari ovde su zurka🤣🤣🤣 iskreno se nasmejem svaki put,a nije me bas lako nasmejati...😅😅😅👍👍👍
Ayla
6 months ago
In response Mirakle to her Publication
Ne može ni biti zanimljivo kad samo laže, petlja i prosi na podmukli način. Biće nama svima žurka kad se je jednom i to zauvjek oterasimo… 😅😂😂 Lp 🍀