Logo
Bambucci
6 months ago
#Arbnora
Danas smo Naia i ja bile jako vrijedne i hrpu toga nacrtale, ali i jedna drugoj narukvice izradile.🥰
Malo je reći da sam presretna!! 😍
Kako vam se čine naše narukvice?!
Pišite nam u komentarima! ☀️🌸😇
Ayla
6 months ago (E)
In response Bambucci to his Publication
Daj matereti ne provaljuj se više, otjera i to malo ovaca što ti je ostalo… Nisi dijete naučila da priča ni da crta, a kamoli da zna još i narukvicu izraditi. Jel ti zaista misliš da si sad najbolja mama na svijetu??? Naravno da je zabavno i korisno raditi tako sa djetetom, ali tvojoj Naii itekako nedostaju temelji. Kao majka, trebaš biti primjer svom djetetu. Ono što te tvoj šiponja ljigavi ćaćurina učio je bilo nepoštenje i obmanjivanje i tebi izgleda nije jasno da to nije bila ispravna škola života. To je vama izgleda u genima ili ti pak silnim silama zamahuješ da to dijete ostane zatupljeno i mumljavo. Odjebi i ne se.i više 😡👊
Mirakle
6 months ago
In response Ayla to her Publication
Meni su sve njene objave toliko nezanimljive,glupe,detinjaste...al komentari ovde su zurka🤣🤣🤣 iskreno se nasmejem svaki put,a nije me bas lako nasmejati...😅😅😅👍👍👍
Ayla
Ne može ni biti zanimljivo kad samo laže, petlja i prosi na podmukli način. Biće nama svima žurka kad se je jednom i to zauvjek oterasimo… 😅😂😂 Lp 🍀
6 months ago
In response Mirakle to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla , click on at the bottom under it