Logo
CarboNora Bambucci
7 days ago
#Arbnora
Neki dan tako, Naia i ja, vraćamo se iz grada tramvajem kući. Bila je asistentica sa nama.
Ušli smo u tramvaj, ali mjesto za osobe s invaliditetom je bilo zauzeto, pa sam parkirala pored slobodnog sjedala, a Naia i asistentica su sjedile ispred mene.
Naia je tada rekla asistentici:,, e sada kada smo ovako sjele, treba nogu staviti tu kod kolica, da se mami kolica ne pomiču kad tramvaj loše vozi "
I tako je svoju nogicu stavila, da zaustavi kolica od kretanja i da me zaštiti. To je vidjela od Naima kad smo se vraćali skupa kući nekada tramvajem. 🥺
Volim te, Naia. Da barem svi imaju tvoju empatiju , veličinu tvoga srca i neiskvarenost.
Gdje bi ovom tužnom svijetu bio kraj... 👩‍🦽♥️
Frenki
7 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Iskreno, s tim si dovela dijete u opasnost. Samo se dovodiš u opasnost.
Kolica se zakoče I sva mudrost prestala. Usput, djevojčica ne govori cijele rečenice. Nažalost!
Koja njegovateljica?
Superblonde21
6 days ago
In response Frenki to his Publication
Došla da napišem ovo...hvala❤️
Dijete stavlja nožicu pod točkove kolica na kojima sjedi stokilaš??? Pa svaka hebena "kišobran" dječija kolica imaju kočnice, a ne invalidska...hajde što kaki, ali što joj sve nedotupavne misli iz glave izlaze na usta i rulja ih lajka, hvali, uzdiže u nebesa. Ne mogu vjerovati (možda briše) da bar jedna beka nije pitala "pa kako, pa zašto"...samo empatija, srce, divno, krasno...
Victoria Carter
To ni meni nije jasno….. realno, dijete ne bi smjelo držati njena kolica ili kotače , mislim da je to izmislila ali to što joj plješću tamo njene ovce je fakat bolesno!!
6 days ago
In response Superblonde21 to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it