Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Svaki put kada putujem tramvajem negdje, iz nekog razloga, vrati me u djetinjstvo.
Tata i ja putujemo za bolnicu i ponekad nam je bilo teško dogovoriti prijevoz pa bi nam vlak bio jedina opcija.
Nije volio vlakove jer su bili neprilagođeni za moja invalidska kolica i znao je da mi je bilo nelagodno.
Na jednu ruku je nosio mene, a na drugoj ruci je imao moja invalidska kolica.👩‍🦽
Bio je mlad i jak, pa je tako i mogao u vlak sa mnom pa kasnije i preko tračnica da dođe do druge strane kada treba preći.
Nije mu bilo lako dok je to radio, a ni meni nije bilo lako jer imam anksioznost kada me netko nosi, ali uvijek je bio pozitivan i nasmijan pored mene, ma kako mu teško bilo.
Tako kroz smijeh bi prešli tračnice, a kad bi stigli na odredište, rekao bi humoristično:,, eto vidiš, vlak nam nije ništa uradio, a da i je, ja bi ti već rekao! "🤣🚉😁
Pa dobro jutro svima. 😊☕️
Ne zaboravite ostati pozitivni! 🩷
1 day ago
Ayla Novak
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Smrdni odjebani stvoru, ti opet o tom riknulom ljigotini škrabaš li škrabaš lažne gluposti, čemu ti više služe te nevredne i bezvezne riječi kad znaš ne pali više. Ti si totalni odjebani i srušeni opaljot, zadrži te lažotine bolje u toj tvojoj šupljoj tintari. Jebo te tramvaj o kojem u zadnje vrijeme baljezgaš, bolje reci što ste bez auta ostali, a uskoro si nečeš ni tramvaj moći priuštiti… Nosi se više raspi.ana smrduljetino, pfui 🤮👊