Logo
CarboNora Bambucci
1 day ago
#Arbnora
Svaki put kada putujem tramvajem negdje, iz nekog razloga, vrati me u djetinjstvo.
Tata i ja putujemo za bolnicu i ponekad nam je bilo teško dogovoriti prijevoz pa bi nam vlak bio jedina opcija.
Nije volio vlakove jer su bili neprilagođeni za moja invalidska kolica i znao je da mi je bilo nelagodno.
Na jednu ruku je nosio mene, a na drugoj ruci je imao moja invalidska kolica.👩‍🦽
Bio je mlad i jak, pa je tako i mogao u vlak sa mnom pa kasnije i preko tračnica da dođe do druge strane kada treba preći.
Nije mu bilo lako dok je to radio, a ni meni nije bilo lako jer imam anksioznost kada me netko nosi, ali uvijek je bio pozitivan i nasmijan pored mene, ma kako mu teško bilo.
Tako kroz smijeh bi prešli tračnice, a kad bi stigli na odredište, rekao bi humoristično:,, eto vidiš, vlak nam nije ništa uradio, a da i je, ja bi ti već rekao! "🤣🚉😁
Pa dobro jutro svima. 😊☕️
Ne zaboravite ostati pozitivni! 🩷
Ayla Novak
Smrdni odjebani stvoru, ti opet o tom riknulom ljigotini škrabaš li škrabaš lažne gluposti, čemu ti više služe te nevredne i bezvezne riječi kad znaš ne pali više. Ti si totalni odjebani i srušeni opaljot, zadrži te lažotine bolje u toj tvojoj šupljoj tintari. Jebo te tramvaj o kojem u zadnje vrijeme baljezgaš, bolje reci što ste bez auta ostali, a uskoro si nečeš ni tramvaj moći priuštiti… Nosi se više raspi.ana smrduljetino, pfui 🤮👊
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it