Logo
CarboNora Bambucci
#Naim
Mali vrtuljak, ali veliki trenutak..
Moja 4.5-godišnjakinja na dječjem vrtuljku s osmijehom, malo treme i puno hrabrosti 💪💖
A mamica nas je čekala sa strane ❤️ jer zbog neprilagođenosti nije mogla s nama, ali je srcem bila na svakom krugu vrtuljka 🫶
Ponos koji se ne može opisati riječima.
Ovakvi trenuci grade djetinjstvo.
Ovakvi trenuci grade obitelj. 👨‍👩‍👧✨
I tako prođe Božićni sajam, pa i sami Božić. Nadam se da ste se lijepo proveli uz najmilije. 🥰
P.S. Također se ispričavam što jučer nisam čestitao svima Vama koji ste slavili Božić, ali netko se odlučio probudit u 5 ujutro! 5 ujutrooo!!! 😭 nije da sam radio od 14 do 22 😭 jednostavno sam bio umoran i čekao da izdržim nekako smjenu i vratim doma. 👀
28 days ago (E)
celestia sky
27 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
je li joj Njemačka napokon stala na kraj ?
Ayla Novak
27 days ago
In response celestia sky to her Publication
Mislim da skoro jesu… neće ljigatori ni da zucnu o tome, sad obrću na druge fore… Pravi neki inat svojim ovčetinama, kao nestala… misli se opet na taj način dići i opet skupljati lajkove, ovčice je sa nestrpljenje očekuju i baš će je dići do nebesa 🤣😂
Pukli su oni sa sviju strana… čekamo sad njen slijedeći uzaludni pokušajni lažni trzaj 😂😂 💪
Ayla Novak
27 days ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ne laži, mogao si ti nju fotkati i bez diječojeg vrtuljka u kolicima kao i uvjek jer ona svugdje svoju glavurdinu potura… Pravdaš se tu lažno kao i tvoja smrdulja što se morala smaketi sa javnosti… Zašto ne odgovaraš tvojim zabrinutim ovčetinama, šta je sa njihovom jakom i snažnom čobanicom 🤣 Koji si ti degen, one te mole i kao zaslužile su da im odgovoriš, a ti ništa, a kad ste dramčili i uzimali kapom i šakom, onda je bilo ok… Ja znam šta je u pitanju, ali reci ti pravu istinu vašim ovčetinama koje se još interesuju za prokuženu stočnu drombulju… Sigurno čitate na mnogim stranicama brutalne komentare o vama, sramota i bruka nevidjena do sada! Smakećeš se i ti uskoro, sad ganjamo i tebe jer se.ete vi u istu kantu… Pa, pa, mutljage odvratne 👊💪
Frenki
27 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
On je odgovoran kao i ona. Muška prostitutka!