Logo
CarboNora Bambucci
3 months ago (E)
#Naim
Mali vrtuljak, ali veliki trenutak..
Moja 4.5-godišnjakinja na dječjem vrtuljku s osmijehom, malo treme i puno hrabrosti 💪💖
A mamica nas je čekala sa strane ❤️ jer zbog neprilagođenosti nije mogla s nama, ali je srcem bila na svakom krugu vrtuljka 🫶
Ponos koji se ne može opisati riječima.
Ovakvi trenuci grade djetinjstvo.
Ovakvi trenuci grade obitelj. 👨‍👩‍👧✨
I tako prođe Božićni sajam, pa i sami Božić. Nadam se da ste se lijepo proveli uz najmilije. 🥰
P.S. Također se ispričavam što jučer nisam čestitao svima Vama koji ste slavili Božić, ali netko se odlučio probudit u 5 ujutro! 5 ujutrooo!!! 😭 nije da sam radio od 14 do 22 😭 jednostavno sam bio umoran i čekao da izdržim nekako smjenu i vratim doma. 👀
celestia sky
3 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
je li joj Njemačka napokon stala na kraj ?
Ayla Novak
Mislim da skoro jesu… neće ljigatori ni da zucnu o tome, sad obrću na druge fore… Pravi neki inat svojim ovčetinama, kao nestala… misli se opet na taj način dići i opet skupljati lajkove, ovčice je sa nestrpljenje očekuju i baš će je dići do nebesa 🤣😂
Pukli su oni sa sviju strana… čekamo sad njen slijedeći uzaludni pokušajni lažni trzaj 😂😂 💪
3 months ago
In response celestia sky to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it