Logo
CarboNora Bambucci
3 months ago (E)
#Naim
Mali vrtuljak, ali veliki trenutak..
Moja 4.5-godišnjakinja na dječjem vrtuljku s osmijehom, malo treme i puno hrabrosti 💪💖
A mamica nas je čekala sa strane ❤️ jer zbog neprilagođenosti nije mogla s nama, ali je srcem bila na svakom krugu vrtuljka 🫶
Ponos koji se ne može opisati riječima.
Ovakvi trenuci grade djetinjstvo.
Ovakvi trenuci grade obitelj. 👨‍👩‍👧✨
I tako prođe Božićni sajam, pa i sami Božić. Nadam se da ste se lijepo proveli uz najmilije. 🥰
P.S. Također se ispričavam što jučer nisam čestitao svima Vama koji ste slavili Božić, ali netko se odlučio probudit u 5 ujutro! 5 ujutrooo!!! 😭 nije da sam radio od 14 do 22 😭 jednostavno sam bio umoran i čekao da izdržim nekako smjenu i vratim doma. 👀
Ayla Novak
3 months ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ne laži, mogao si ti nju fotkati i bez diječojeg vrtuljka u kolicima kao i uvjek jer ona svugdje svoju glavurdinu potura… Pravdaš se tu lažno kao i tvoja smrdulja što se morala smaketi sa javnosti… Zašto ne odgovaraš tvojim zabrinutim ovčetinama, šta je sa njihovom jakom i snažnom čobanicom 🤣 Koji si ti degen, one te mole i kao zaslužile su da im odgovoriš, a ti ništa, a kad ste dramčili i uzimali kapom i šakom, onda je bilo ok… Ja znam šta je u pitanju, ali reci ti pravu istinu vašim ovčetinama koje se još interesuju za prokuženu stočnu drombulju… Sigurno čitate na mnogim stranicama brutalne komentare o vama, sramota i bruka nevidjena do sada! Smakećeš se i ti uskoro, sad ganjamo i tebe jer se.ete vi u istu kantu… Pa, pa, mutljage odvratne 👊💪
Frenki
3 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
On je odgovoran kao i ona. Muška prostitutka!
Ayla Novak
Baš tako 👍👏 Posmatra sa strane i podržava i još počeo i da sere više nego ona, raspali izbušeni bezvrijedni pederčić 🤣😂
3 months ago
In response Frenki to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it