Logo
CarboNora Bambucci
23 days ago
#Arbnora
Za mene, nema ljepšeg nego ući u Novu Godinu sa obitelji uz ovo maleno, anđeosko, najljepše stvorenje kraj mene.😇💙
Malo je reći da sam raznježena, blagoslovljena i Bogu zahvalna da sam u 2025. godini dva puta postala teta mojim najljepšim nećacima. 🥰
Moje najveće ljubavi, jaki tetini dječaci, najslađi!
Također, svi smo živi i zdravi i po tome ću zasigurno pamtiti 2025 godinu, iako je bila teška.
Vama želim puno zdravlja, ljubavi, snage uz najmilije i da u 2026. godini sebi budete još veći prioritet, da nikome, nikada, ne date na sebe i da se volite. Jer ako nema vas, nema ni ničega drugog.
🎄🎉🎊🎁✨️
Sretna Nova Godina svima!! 🩷🎀
Yellow
Jednog dana će Naia čitati kako su joj mami nećaci najljepši, njezine najveće ljubavi, kako je najljepše biti teta. Ok voli se nećake, ali tvoje dijete bi ti ipak trebalo biti ispred svega. I ovo što je stavila natpis " teta Nora mi je najdraža" na bebinu odjeću je intruzivno i nije ni slatko ni smiješno. To je nepoštivanje roditelja. Uvijek ona mora biti u centru.
23 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Yellow , click on at the bottom under it