Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Danas su me zvali iz vrtića, kažu da je Naia ozlijedila nogu, pa smo je vodili kod doktora. Bogu hvala nije ništa ozbiljno, blago uganuće stopala.
No, kada sam ju pitala da li je plakala, rekla je: ,, Ne. Ja sam jaka na mamu", a to sam ju naučila da govori kada god se ozlijedi, u nadi da ju utješim. 😊
I u vrtiću kad sam pitala da li je plakala, rekli su ne, već samo pozvala da joj se pomogne ustati jer ju je boljelo.
Pričam vam ovo jer se uvijek sjetim sebe i onoga što mi je tata govorio kada bi nešto slomila, a glasi: ,, Nora je jaka, stijena! "
Tako nekako odgajam i Naiu. Da je jaka kao mama.🩷
9 days ago
Yellow
8 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ona se opet hvali sa stvarima za koje misli da su pozitivne a nisu. Prvo koristi malu da uzdigne sebe. Drugo Naia i kad se ozlijedi po njoj ne bi trebala reći istinu da ju boli, ne bi trebala izraziti svoje osjećaje nego bi po Nori trebala zanemariti svoju bol, lagati sebi i drugima i spomenuti mamu koliko je mama jaka. I ona misli da će to dijete utješiti? Stvarno poremećeno. Stalno, ali ona stalno ovakvim postovima samohvaljenja traži od publike da ju hvali.
Victoria Carter
9 days ago
Ti odgajaš malu? Ajmo se probuditi iz sna jer to dijete je prepušteno vrtiću koji ju odgala. Doma dođe prespavati i u jutro opet u vrtić. Dokaz tome je da ne zna zucnuti jednu domaću rijeć .. o kakvom odgoju baljezgaš?
Ayla Novak
9 days ago (E)
Vidi se kako je odgajaš, ne zna pričati, a i da zna, nebi smjela ni zucnuti, a kamoli plakati. Učiš ti nju da laže i da se pozira kao ti. Još se hvališ sa onom ljigavom šiptarskom očurdinom koji ti je to sve usadio u tu tvoju blentavu tintaru. Hvala Bogu pa je ljigavi prevarant riknuo, a ti ćeš ubrzo, ako ne ovako… onda bar od silnog prežderavanja. Sva si se u saljnak pretvorila i neće to tvoje pogano srce umotano u salu moći još to dugo podnijeti. Ima srček da te uhvati i onda pravim party 🤗💃🏻🍾🥂🎉💪