#Naim
Ovaj mali neumorni miš se brzo oporavio i već trčkara okolo punom parom kao da ništa sa stopalom nije bilo! 😊
Ne krivim ju za ozlijedu jer nisam ni ja bio nešto mirniji u njenim godinama.👀😬
Mama mi je često pričala da sam bio toliko energično dijete da nisam imao mira ni sekunde.
E sad ja to sve vidim na Nai! 😅
Nek je ona meni živa i zdrava, a Vama koji ste pitali kako je Naia i poželjeli joj brz oporavak - hvala! 💙
Ovaj mali neumorni miš se brzo oporavio i već trčkara okolo punom parom kao da ništa sa stopalom nije bilo! 😊
Ne krivim ju za ozlijedu jer nisam ni ja bio nešto mirniji u njenim godinama.👀😬
Mama mi je često pričala da sam bio toliko energično dijete da nisam imao mira ni sekunde.
E sad ja to sve vidim na Nai! 😅
Nek je ona meni živa i zdrava, a Vama koji ste pitali kako je Naia i poželjeli joj brz oporavak - hvala! 💙
3 days ago
3 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Samo da napomenem fejs stari joj je vraćen,mislim jutros nekad...e sada kako i koja je bila procedura sa Metom...neznam...mislim da je bilo kao 3mj zbog financijskih prihoda od stranice...
3 days ago
Smatram da je u ovom trenutku svaka pomoć isključena. Ponašanje vrlo jasno pokazuje iste obrasce za mene je to nedvojbeno Nora verzija 2. Ona će nastaviti Norin rad.
3 days ago
(E)
In response Natalja to his Publication
Absolutno, ako nažalost ne bude i gora od ove siledžijske glumne diktatorke… Imaće ova naša borbena stranica za pravdu, pune ruke posla jer nikad nečemo odustati… 💪💪💪
3 days ago
(E)
Liigava odjebana i sjebana, poništena debilna i uništena krmačetino, bez ikakvog srama se još većom i propalom budaletinom praviš, da ovo puštaš kod već uskoro odjebanog propalog prosjačkog Naim- pederčića 🤣🤣😂😂