Logo
CarboNora Bambucci
5 days ago
#Arbnora
Svi koji rade u njezi, bilo kako, znaju da taj posao nije nimalo lak, iako je lijep jer pomažeš ljudima.
No, lagao bih kada bi rekao da nemam česte dane gdje dođem s posla i "padnem s nogu", pokidan.
Potrebno je odmoriti nekada i psihički jer ima i teških slučajeva i svega se naslušaš i nagledaš.
Ali evo, ovim putem šaljem veliku podršku svima koji rade kao njegovatelji, bolničari, ili bilosto u njezi. Svaka vam čast i držite se svi. Budite ponosni na sebe.🏣🚑💉💙
P.S: otmičarka me slikala kako spavam, kaže da mora imati dokaz da sam već odmorio u slučaju da se pokušam izvući na umor kad budem morao čistiti podove.😫
Jadan ja! Pravda za mene! 💪
Bubimir666
5 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Mica mala, radio treću smjenu, na prijavljivanju i blokiranju osoba koje ne misle isto kao njegova zenica i on.
Mada pomalo mi ga je cak i zao, iako bista ne radi, dovoljno mu je sto savijen kao bumerang kuha splacine u onoj minijaturnoj kuhinjici sto je zenica sebi isprosila da bi se slikala u njoj... A evo ga sad i podove mora ribati,sto bi i gospoja mogla cak i iz kolica. Ali neće....
E moj Naime,jesi nesreća....
Eva
5 days ago
In response Bubimir666 to his Publication
U početku sam prema Naimu osjećala stanovito suosjećanje. To je odavno nestalo. Ni po čemu nije bolji od Nore. U svemu je sudjelovao svjesno, sve je prihvatio i od svega imao korist. To nije bila naivnost nego namjerno djelovanje iz osobnog interesa.

Za nekoliko lajkova spremni su žrtvovati sve dostojanstvo karakter i svaku trunku integriteta. Vrijednosti ne postoje. Postoji samo glad za pažnjom.

Za mene je stvar jasna. Moralno ljudski i karakterno stoje na istoj razini. U mojim očima nemaju nikakvu vrijednost.
Frenki
5 days ago
In response Eva to his Publication
Niste sami. Mnogi su tako reagirali. Ali su oni apsolutne nule oboje.
Ayla Novak
Da, absolutno i idemo dalje dok skroz ne odkačimo te dve ljigave nulne umišljene budaletine 💪💪💪
4 days ago
In response Frenki to his Publication
Truth Or Dare
4 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ja bi nekako pomoći,sudjelovati,nešto,bilo što...čak sam jedan dan nema dugo,kad sam čula neke ispovijesti žena,šta im je napravila sve i šta i dalje radi nekima,razmišljala za opciju,da se potajno skupe osobe kojima je nanijela zlo privat,i vi tu kao ekipa,i da nekako odemo Direkt do Rostocka...na sve institucije...ali prije toga dobro i pažljivo sve izorganizirati,posložiti,itd ..nije jednostavno,ali dokaza ima puno i to je jako važno....ne znam eto...
Ayla Novak
3 days ago
In response Truth Or Dare to her Publication
Apsolutno si u pravu. Sa tim razmišljanjima nisi sama i tvoja želja da pomogneš nama je velika vrijednost. Upravo zato što postoji toliko svjedočanstava i dokumentacije, naša najveća snaga leži u činjenicama, smirenosti i dosljednosti koju ja eto baš nemam jer je.em i grebem i napadam djubrad kad je pravda u pitanju i eto to ne mogu promjeniti 🙃 Ova djubrida nema još puno vremena da obstane jer svaki dan sama sebe gazi i dokazuje koliko je u biti propala i postala nebitna odvratna smrdljiva i lažna krmačetina! Borba za pravdu ide dalje 💪💪💪