Logo
CarboNora Bambucci
5 days ago
#Arbnora
Svi koji rade u njezi, bilo kako, znaju da taj posao nije nimalo lak, iako je lijep jer pomažeš ljudima.
No, lagao bih kada bi rekao da nemam česte dane gdje dođem s posla i "padnem s nogu", pokidan.
Potrebno je odmoriti nekada i psihički jer ima i teških slučajeva i svega se naslušaš i nagledaš.
Ali evo, ovim putem šaljem veliku podršku svima koji rade kao njegovatelji, bolničari, ili bilosto u njezi. Svaka vam čast i držite se svi. Budite ponosni na sebe.🏣🚑💉💙
P.S: otmičarka me slikala kako spavam, kaže da mora imati dokaz da sam već odmorio u slučaju da se pokušam izvući na umor kad budem morao čistiti podove.😫
Jadan ja! Pravda za mene! 💪
Bubimir666
5 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Mica mala, radio treću smjenu, na prijavljivanju i blokiranju osoba koje ne misle isto kao njegova zenica i on.
Mada pomalo mi ga je cak i zao, iako bista ne radi, dovoljno mu je sto savijen kao bumerang kuha splacine u onoj minijaturnoj kuhinjici sto je zenica sebi isprosila da bi se slikala u njoj... A evo ga sad i podove mora ribati,sto bi i gospoja mogla cak i iz kolica. Ali neće....
E moj Naime,jesi nesreća....
Eva
5 days ago
In response Bubimir666 to his Publication
U početku sam prema Naimu osjećala stanovito suosjećanje. To je odavno nestalo. Ni po čemu nije bolji od Nore. U svemu je sudjelovao svjesno, sve je prihvatio i od svega imao korist. To nije bila naivnost nego namjerno djelovanje iz osobnog interesa.

Za nekoliko lajkova spremni su žrtvovati sve dostojanstvo karakter i svaku trunku integriteta. Vrijednosti ne postoje. Postoji samo glad za pažnjom.

Za mene je stvar jasna. Moralno ljudski i karakterno stoje na istoj razini. U mojim očima nemaju nikakvu vrijednost.
Ayla Novak
4 days ago
In response Eva to his Publication
Stvarno super, kulturan i iskren komentar, što je, je tako 👍👏🥰
Ja kad vidim, da je neko prosjački podmukla i prolupana osoba, ne mogu na kulturni način da se izjasnim… jebem onda sve po spisku 🤣 Taj odvratni pederski ljigoš kao da je jedva dočekao da takvu odvratnu ljigavu i podmuklu patuljčinu upozna i da se udruže u laganju i prošenju… Nije samo računao da će zajedno sa smrduljom bubnuti od pod i biti prijavljen i unakažen prevarantski, prosjački i još veća unakažena zapečaćena budaletina nego ova debela djavoletina 🤣🤮 Mogu trcati i micati, a u biti su već dve zgažene budaletine 🤣💪💪
Marija
4 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Tvoji komentari su ovdje neophodni, jer govoriš direktno, bez uvijanja i bez praznih fraza. Ne zamagljuješ stvari i ne pričaš u krug. Upravo ta iskrenost i jasnoća daju ovoj raspravi težinu i dinamiku. Bez tvojih komentara ovdje bi bilo znatno manje sadržaja, a i mnogo manje istine. 👍👍👍
Ayla Novak
Hvala puno Marija na divnim rečima, komentaru, baš si me emocijalno dirnula i suze mi krenule…. 😘😘💝🍀
Idemo dalje 💪💪💪
4 days ago
In response Marija to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it