Logo
CarboNora Bambucci
5 days ago
#Arbnora
Svi koji rade u njezi, bilo kako, znaju da taj posao nije nimalo lak, iako je lijep jer pomažeš ljudima.
No, lagao bih kada bi rekao da nemam česte dane gdje dođem s posla i "padnem s nogu", pokidan.
Potrebno je odmoriti nekada i psihički jer ima i teških slučajeva i svega se naslušaš i nagledaš.
Ali evo, ovim putem šaljem veliku podršku svima koji rade kao njegovatelji, bolničari, ili bilosto u njezi. Svaka vam čast i držite se svi. Budite ponosni na sebe.🏣🚑💉💙
P.S: otmičarka me slikala kako spavam, kaže da mora imati dokaz da sam već odmorio u slučaju da se pokušam izvući na umor kad budem morao čistiti podove.😫
Jadan ja! Pravda za mene! 💪
Bubimir666
5 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Mica mala, radio treću smjenu, na prijavljivanju i blokiranju osoba koje ne misle isto kao njegova zenica i on.
Mada pomalo mi ga je cak i zao, iako bista ne radi, dovoljno mu je sto savijen kao bumerang kuha splacine u onoj minijaturnoj kuhinjici sto je zenica sebi isprosila da bi se slikala u njoj... A evo ga sad i podove mora ribati,sto bi i gospoja mogla cak i iz kolica. Ali neće....
E moj Naime,jesi nesreća....
Eva
5 days ago
In response Bubimir666 to his Publication
U početku sam prema Naimu osjećala stanovito suosjećanje. To je odavno nestalo. Ni po čemu nije bolji od Nore. U svemu je sudjelovao svjesno, sve je prihvatio i od svega imao korist. To nije bila naivnost nego namjerno djelovanje iz osobnog interesa.

Za nekoliko lajkova spremni su žrtvovati sve dostojanstvo karakter i svaku trunku integriteta. Vrijednosti ne postoje. Postoji samo glad za pažnjom.

Za mene je stvar jasna. Moralno ljudski i karakterno stoje na istoj razini. U mojim očima nemaju nikakvu vrijednost.
Frenki
5 days ago
In response Eva to his Publication
Niste sami. Mnogi su tako reagirali. Ali su oni apsolutne nule oboje.
Ayla Novak
4 days ago
In response Frenki to his Publication
Da, absolutno i idemo dalje dok skroz ne odkačimo te dve ljigave nulne umišljene budaletine 💪💪💪
Truth Or Dare
4 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ja bi nekako pomoći,sudjelovati,nešto,bilo što...čak sam jedan dan nema dugo,kad sam čula neke ispovijesti žena,šta im je napravila sve i šta i dalje radi nekima,razmišljala za opciju,da se potajno skupe osobe kojima je nanijela zlo privat,i vi tu kao ekipa,i da nekako odemo Direkt do Rostocka...na sve institucije...ali prije toga dobro i pažljivo sve izorganizirati,posložiti,itd ..nije jednostavno,ali dokaza ima puno i to je jako važno....ne znam eto...
Ayla Novak
3 days ago
In response Truth Or Dare to her Publication
Apsolutno si u pravu. Sa tim razmišljanjima nisi sama i tvoja želja da pomogneš nama je velika vrijednost. Upravo zato što postoji toliko svjedočanstava i dokumentacije, naša najveća snaga leži u činjenicama, smirenosti i dosljednosti koju ja eto baš nemam jer je.em i grebem i napadam djubrad kad je pravda u pitanju i eto to ne mogu promjeniti 🙃 Ova djubrida nema još puno vremena da obstane jer svaki dan sama sebe gazi i dokazuje koliko je u biti propala i postala nebitna odvratna smrdljiva i lažna krmačetina! Borba za pravdu ide dalje 💪💪💪
Truth Or Dare
Našla sam stranicu na fejsu...Balkanci u Rostocku ...ja ne znam,da li tko od vas ekipa živi tamo možda ili blizu...ja jako dobro sve pratim...zašto ona skriva kad ide u Hrvatsku i tek kasnije objavi?Sve ima razloga..I zašto je bila prošle godine u HR u 3mj...to me zanima,ne znam kako saznati..inače neidu nikada u to vrijeme...da li se radi možda o nekom pozivu od naših institucija u HR,na razgovor informativni ili nešto,zbog prijava,ne znam još...ali u videima se ponaša kao da je sve super,a nije ..vise joj tamo za vratom već institucije,ili kako on kaže asistenti...jebote zna se šta su asistenti ..i još ih toliko ima kao,mala nije s njima uopće do navečer,ona izjavljuje da joj smeta što joj "asistentica"govori kako da odgaja svoje djete???Halooo,to ni jedna budala neće povjerovati,jer opet kažem,asistenti to je rade,već institucije joj to govore..ima video gdje se sama izdala za te navodne asistente ..žena jedna na tik toku je objavila i rekla da dobro poslušamo što Dnorka kaže..osim što je ljudima zlo napravila sa svojim sestrama,kazneno je djelo i ovo čime se predstavlja na svojim stranicama...aktivistica za inkluziju...to je kazneno djelo isto...jer ne educira ništa,čitala sam zakon baš,i sve lijepo piše...samo na osnovi toga Meta bi joj trebala ugasiti profile,jer se lažno predstavlja...i umanjuje rad onih koji se zaista bave time,zato se svi ograđuju od nje,od pravih invalida na dalje....
2 days ago
In response Ayla Novak to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Truth Or Dare, click on at the bottom under it