4 months ago
In response Bambucci to his Publication
Sad je Naia a prije par dana jedno usrećuje kafa a drugo igrice, pa kad su ih cak i ovce malo iskritikovale e tu se mijenja ploča ali malo kasno. Sve vise ovaca uvida kakvi su oboje zapravo i napuštaju tor. One koje ostanu i nisu onda posebno bistre uključujući pola moje familije i neke poznanike ali i dalje stojim iza rijeci da nisu naročito bistre 🤣
4 months ago
In response Bubimir666 to his Publication
To je kod nje uobičajeno odgovarati videima na kritike neistomišljenika. Nego, što ljudi koje znate i koji ostaju uz nju što kažu koji je razlog za to? Što vide u njoj što mi ne vidimo? Evo stvarno me zanima, meni je to enigma.😁
Nista jer sam im rekla da mi je ne spominju. S mamom sam se u jednom momentu zakacila, pijemo kavu a ona Ce meni joj Nora ovo Nora ono, ja joj istrkeljam sta je i ko je njena Nora a ona ni da čuje. Zato sam radi mira u kući samo rekla u mom prisustvu ne spominji i ne kvari mi kavu. Jedna tetka joj je cak i pare slala,kaže zao joj, u kolicima je. Majku mu Nore joj zao a mog djeteta sa invaliditetom nije.... Ali Nora zna prodati priču dok moje dijete ne zna.
Ali ja sad istresam svoje frustracije ovdje a to mi nije bila namjera...
Ali ja sad istresam svoje frustracije ovdje a to mi nije bila namjera...
4 months ago
In response Yellow to her Publication
4 months ago
In response Bubimir666 to his Publication
A vaša tetka joj je slala novce kad je objavila broj računa i tražila polog za stan? Ili preko ovih opcija na facebooku?