Logo
CarboNora Bambucci
2 months ago (E)
#Arbnora
Na putu do grada danas gledala sam kroz prozor i sjetih te se iznenada, tata.😔
Sjetih se kako ti dugo nisam čula glas i tvoj vedar osmijeh. Nisi nikad znao, ali upravo to je ono što me ponekad punilo pozitivom i divljenjem prema tebi. Nekako...kako vrijeme odmiče...primjećujem sve više da tu pozitivnost nitko nema. Tu radosnu boju glasa, tu snagu, ljubav prema životu i borbenost tvoju nisam nigdje srela osim kod tebe...
Na posao si išao uvijek sa osmjehom, iako ti u zadnje vrijeme nije nimalo bilo lako. No, nisi to pokazivao. Nosio si se hrabro sa svime.
Tvoja bolest je posljednjih godina pokazivala znakove, ali nisi se predao... nisi nikome dao da ti vidi zabrinutost i umor na licu. Nedostaješ mi da ti pričam i da mi pričaš, da te slušam i da me saslušaš, da me zagrliš i da te zagrlim... Tvoj " bit će sve uredu " je bio najglasniji.
❤️‍🩹
Marija
Lepe reči su jeftine. Ako zaista osećaš, idi: poseti mu grob, zapali sveću, ostani pet minuta u tišini, pa tek onda govori o „nedostajanju“. Sve ostalo je samo predstava za publiku. Poštovanje se ne piše. Poštovanje se pokaže.
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Frenki
2 months ago
In response Marija to her Publication
Od silne ljubavi nije ocu svijeću zapalila ili Fatihu na mezaru proučila, ovisno kog Boga poštuje u tom trenutku. Sve je cirkus.
Ayla Novak
2 months ago
In response Frenki to his Publication
Ne poštuje ona nikoga, osim same sebe jer takvi su djavoli, egoisti i puni sebe i misle da su neoborivi… evo joj šiška i nek se puši 💪