Logo
CarboNora Bambucci
2 months ago (E)
#Arbnora
Na putu do grada danas gledala sam kroz prozor i sjetih te se iznenada, tata.😔
Sjetih se kako ti dugo nisam čula glas i tvoj vedar osmijeh. Nisi nikad znao, ali upravo to je ono što me ponekad punilo pozitivom i divljenjem prema tebi. Nekako...kako vrijeme odmiče...primjećujem sve više da tu pozitivnost nitko nema. Tu radosnu boju glasa, tu snagu, ljubav prema životu i borbenost tvoju nisam nigdje srela osim kod tebe...
Na posao si išao uvijek sa osmjehom, iako ti u zadnje vrijeme nije nimalo bilo lako. No, nisi to pokazivao. Nosio si se hrabro sa svime.
Tvoja bolest je posljednjih godina pokazivala znakove, ali nisi se predao... nisi nikome dao da ti vidi zabrinutost i umor na licu. Nedostaješ mi da ti pričam i da mi pričaš, da te slušam i da me saslušaš, da me zagrliš i da te zagrlim... Tvoj " bit će sve uredu " je bio najglasniji.
❤️‍🩹
Bubimir666
Napiše post o ocu i stavi svoju fotku. Ružno i degutantno zaista. Ovce naravno glupe pa aplaudiraju...
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Bubimir666 , click on at the bottom under it