Logo
CarboNora Bambucci
7 days ago (E)
#Arbnora
Sjedimo tako neku večer za stolom i postavim Nai tanjur ispred da jede. Sjela je,uzela žlicu i počela jesti. U toku jela, počela se izmotavati, igrati i jedva da je okusila obrok. Pa sam uzela žlicu hraniti je uz priču, barem da malo pojede, da ne ode gladna spavati. I tako, hranim ju i odjednom taman da joj ponudim novi zalogaj, kaže ona: ,, kada budem veeeelikaaaa (i raširi ruke) onda ću mami moći pomoći.🥰"
Pogledam ju očima punih suza i pitam: ,,Pomoći kako, Naia?"
Kaže ona, namještajući se na stolici: ,, Sa svime. Ali sada još ne, sada sam mala. " 🥺
Nastavila sam ju hraniti i dalje, i shvatila da ona toliko toga razumije... Pomoći će mi kada bude velika je usvojila od mene jer svaki put kada je trčala pomoći mi sada (dohvati moje cipelice kada mi ispadnu ili odnese tanjuric svoj do sudopera), ja sam joj govorila "nemoj, idi se igrati, još si mala ". Pa je njezin um upamtio tu rečenicu i poželio mami ipak pomoći, ali će pričekati da bude velika kada poraste...
Volim te, Naia. ❤️ Najljepša si djevojčica na svijetu sa najčišćim srcem postojećim. 🥹
Frenki
7 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Neku noć umjesto da si dijete nahranila zdravim obrokom, ako znaš što je to za dijete od 5 godina, okupala ga i stavila spavati, ti si nasrala ovaj tekst. Tko tebi još vjeruje? Pa vidi sebe na šta ličiš, nisi u stanju kosu držati čistom, da si u stanju brinuti o djetetu. Ne seri Boga ti dragog.
Ayla Novak
Serulja usrana i posrana misli da može još i dalje tako posrana i smrdljiva da i dalje opet stenjući da sere, ali otanjilo joj se to nešto…
7 days ago
In response Frenki to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it