Logo
CarboNora Bambucci
1 day ago
#Arbnora
Dobro jutro/dan svima.☕️😊
Evo, u moru stvari koje ste slušali o meni, unazad godinu dana, tvrdili su jasno i glasno svašta pojedinci, što preko svog imena, što preko lažnih profila, došao je konačno momenat da vidite onaj dokaz koji su govorili da će izaći u javnosti, a to je da neovisno hodam samostalno, bez pomagala uvijek, da lažem da sam u invalidskim kolicima, itd. 😱👩‍🦽
Naimeee, istina je ta da ja ne hodam... to je za obične smrtnike: ja zapravo LEEETIM! 🪽☺️
Da, da! 😬
Redbull mi je najbolji prijatelji, dao mi je krila, i ode jaaa, a invalidska kolica su mi tu na slici, kako kažu, rekvizit da dobivam novce, još da i njima dam koji redbull pa da polete za mnom. Ne daj Bože da ih izgubim negdje, pa cijeli moj identitet bez njih bi bio izgubljen! 😁
Sve u svemu, dokazi su osvanuli, tj. za sad fotografija je tu, a video o stvarnom letenju, iliti hodanju će bit, obećajem vam.
Kad??
Na sveto nikad. Kao i sve ostale tvrdnje. 😇
Volim vas sve, a sad odoh jedan krug poletit oko svijeta, krila su mi jaka, nose i mojih 140kg težine kako su rekli da težim ovako bolesna. 😅
Pusaaaa! 🩷
Mirakle
Ona ne moze bez "hejta".. kako se umirimo,ona pominje,i cak citira🤡👺 kao sto sam i njoj rekla-bitan joj je samo i iskljucivo novac,do kojeg dolazi ,izmedju ostalog,preko svojih mreza ,a posto nema sadrzaja edukacije,inkluzije,cak nema ni njenog majmunisanja -bez nas je ugasena. I dalje tvrdim da smo mi ti koji je odrzavamo na mrezama "na misice" ...i tako ce da vrti u krug Naju,oca,osmeh i "mrznju" prema jednoj divnoj,naivnoj ,bolesnoj dusici 🐍🐍🐍 Ovcicama dosta,uuuu puna kapa
22 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Mirakle , click on at the bottom under it