3 days ago
#Arbnora
Najavila sam autorska prava, smijali ste se "gdje je firma ".
Sada vam najavljujem sljedeće, a to je: tužba vamo, tužba tamo - stiže.😊
Tako to završava kada pojedinci, pod vlastitim imenom i prezimenom, punih godinu dana sustavno uhode, vrijeđaju, ismijavaju, lažno prijavljuju, dijete spominju, i uznemiravaju.
Ovo nije ispad, nije poruka u afektu i nije prijetnja. Ovo je obavijest: svatko od vas primit će službeni dopis na kućnu adresu. Postupci će se voditi pred sudom, a sud ćete izgubiti, jer je svaka radnja, svaka objava, svaka uvreda i svaka prijava tijekom godinu dana, uredno dokumentirana.
Godinu dana ste radili isto, svjesno i grupno!
Godinu dana ste ignorirali posljedice. Sada dolazi faza u kojoj se za to odgovara - pravno i financijski.
Prva na popisu (brzo će se prepoznati jer je fiksirana za mene i moju obitelj i dijete) kojoj uskoro stiže pošta je L.B.Š., a onda idu ostali.
Tražili ste moj angažman. Dobit ćete ga u obliku tužbi, ročišta i odštetnih zahtjeva. Šteta će se naplatiti u cijelosti, bez pregovora i bez povlačenja.
Vidimo se ondje gdje se više ne viče po internetu, nego se polaže račun za vlastite postupke.
Dirnuli ste me u zdravlje, u moje dijete i u roditelje.
Ništa me osim pravde neće smiriti.
😊❤️
Najavila sam autorska prava, smijali ste se "gdje je firma ".
Sada vam najavljujem sljedeće, a to je: tužba vamo, tužba tamo - stiže.😊
Tako to završava kada pojedinci, pod vlastitim imenom i prezimenom, punih godinu dana sustavno uhode, vrijeđaju, ismijavaju, lažno prijavljuju, dijete spominju, i uznemiravaju.
Ovo nije ispad, nije poruka u afektu i nije prijetnja. Ovo je obavijest: svatko od vas primit će službeni dopis na kućnu adresu. Postupci će se voditi pred sudom, a sud ćete izgubiti, jer je svaka radnja, svaka objava, svaka uvreda i svaka prijava tijekom godinu dana, uredno dokumentirana.
Godinu dana ste radili isto, svjesno i grupno!
Godinu dana ste ignorirali posljedice. Sada dolazi faza u kojoj se za to odgovara - pravno i financijski.
Prva na popisu (brzo će se prepoznati jer je fiksirana za mene i moju obitelj i dijete) kojoj uskoro stiže pošta je L.B.Š., a onda idu ostali.
Tražili ste moj angažman. Dobit ćete ga u obliku tužbi, ročišta i odštetnih zahtjeva. Šteta će se naplatiti u cijelosti, bez pregovora i bez povlačenja.
Vidimo se ondje gdje se više ne viče po internetu, nego se polaže račun za vlastite postupke.
Dirnuli ste me u zdravlje, u moje dijete i u roditelje.
Ništa me osim pravde neće smiriti.
😊❤️
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Tvoje stalne najave i optužbe ne postaju istinite samo zato što ih stalno ponavljaš. Svaki dan ti nešto protivriječiš, više ni sama ne znaš šta si juče ili prošlu nedelju govorila. To zvuči kao bajke — a ko svaki dan priča novu verziju priče, prije ili kasnije izgubi svaku vjerodostojnost. Pazi ti odjebakušo da ti se uloge ne okrenu, ko javno napada druge, mora računati da će se sve detaljno provjeriti. U opticaju su ozbiljne optužbe — prijevara, laži i nestanak novca… Sve što se dogodilo je rezultat tvojih vlastitih postupaka, sama si izabrala ovaj put. Bilo bi osvežavajuće vidjeti konkretna djela umjesto praznih šupljih riječi. Ako želiš pravi put — izvoli, tamo vrijede dokazi, ne drama i ne glasnoća. Stalna buka bez sadržaja s vremenom prestaje imati ikakvu težinu. Svaki dan ti govorim da se ne blamiraš više, ti si odjebana lažna, lijenja i debela smrdljiva krmačetina. Rokći tamo negdje na napuštenom pašnjaku gdje te niko više ne čuje 🐖👊💪
2 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Mene je nje čak i strah. Živi u iluzijama da je samo ona u pravu i da svi nju jadnicu napadaju i dovoljno je cvaknuta da se zbog toga tuzaka. Ona ne vidi zla šta je sama uradila već vidi samo grijehe drugih.
A ako je i dovedu na sud ona će se braniti invaliditetom i igrati na sažaljenje i pobijedit će nažalost.
A ako je i dovedu na sud ona će se braniti invaliditetom i igrati na sažaljenje i pobijedit će nažalost.
Te prosjačke i lažne pogubljene budaletine se sigurno ne moraš bojati, ona je pukla i rikava sada od muke jer smo je mi sa pravdom u ćošak s,tjerali i nama na tusmo stranici ne može ništa 💪
Kad sam Noru prvi put vidjela na fejsu, imala sam veliko sažaljenje i stav prema njoj i pružila sam joj veliku podršku. S vremenom sam medjutim primjetila da su mnoge njene izjave protivriječne i da po mom uvjerenju ne odgovaraju stvarnom stanju… Na to sam je jednom otvoreno i direktno upozorila gdje je ona mene nakon toga direktno blokirala. Od tada sam ja uvidjela, koju lažnu ljigotinu sam ja podržavala i koju lažnu igru igra! Na našoj stranici za pravdu i uvjek samo za pravdu smo je i te kako dotukli i idemo ddalje 💪💪💪
Kad sam Noru prvi put vidjela na fejsu, imala sam veliko sažaljenje i stav prema njoj i pružila sam joj veliku podršku. S vremenom sam medjutim primjetila da su mnoge njene izjave protivriječne i da po mom uvjerenju ne odgovaraju stvarnom stanju… Na to sam je jednom otvoreno i direktno upozorila gdje je ona mene nakon toga direktno blokirala. Od tada sam ja uvidjela, koju lažnu ljigotinu sam ja podržavala i koju lažnu igru igra! Na našoj stranici za pravdu i uvjek samo za pravdu smo je i te kako dotukli i idemo ddalje 💪💪💪
2 days ago
(E)
In response Bubimir666 to his Publication
2 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
I ja sam je neko vrijeme pratila i podrzavala, e kada je počela da prosi za stan i samo način na koji je to uradila,bukvalno je zahtijevala da joj se daju pare,e tu je meni već počelo da smrdiiiii....
I tako prestadoh biti Norina ovca 😅
I tako prestadoh biti Norina ovca 😅
1 day ago
In response Bubimir666 to his Publication
Srećom pa nisam ni pola godine bila njena ovca i to samo zahvaljujući mom iskrenom mišjlenju što sam ju komentarisala 😅