Logo
CarboNora Bambucci
3 days ago
#Arbnora
Najavila sam autorska prava, smijali ste se "gdje je firma ".
Sada vam najavljujem sljedeće, a to je: tužba vamo, tužba tamo - stiže.😊
Tako to završava kada pojedinci, pod vlastitim imenom i prezimenom, punih godinu dana sustavno uhode, vrijeđaju, ismijavaju, lažno prijavljuju, dijete spominju, i uznemiravaju.
Ovo nije ispad, nije poruka u afektu i nije prijetnja. Ovo je obavijest: svatko od vas primit će službeni dopis na kućnu adresu. Postupci će se voditi pred sudom, a sud ćete izgubiti, jer je svaka radnja, svaka objava, svaka uvreda i svaka prijava tijekom godinu dana, uredno dokumentirana.
Godinu dana ste radili isto, svjesno i grupno!
Godinu dana ste ignorirali posljedice. Sada dolazi faza u kojoj se za to odgovara - pravno i financijski.
Prva na popisu (brzo će se prepoznati jer je fiksirana za mene i moju obitelj i dijete) kojoj uskoro stiže pošta je L.B.Š., a onda idu ostali.
Tražili ste moj angažman. Dobit ćete ga u obliku tužbi, ročišta i odštetnih zahtjeva. Šteta će se naplatiti u cijelosti, bez pregovora i bez povlačenja.
Vidimo se ondje gdje se više ne viče po internetu, nego se polaže račun za vlastite postupke.
Dirnuli ste me u zdravlje, u moje dijete i u roditelje.
Ništa me osim pravde neće smiriti.
😊❤️
Mirakle
A dete nije "obitelj"? Posto i sama u svom pametovanju odvajas? Mi znamo da bez svega toga nemas kontent i da stalno vapis za dramom..cemu upozorenja?! Kome stigne,sta stigne-neka stigne...svaku tuzbu da dobijes na sudu i naplatis-ti ne mozes povratiti postovanje i poverenje publike...i to uvek ostaje na internetu...mozes samo da nahranis svoj nezasiti ego...i to je sve. I da,slika ti se bas uklapa sa postom ,ipak si 7 godina na mrezama pa znas kako se to radi...kada sve prodje Nora-tvoji problemi ce ostati isti,jer bitku sa samom sobom nikada neces moci da dobijes.
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Jelena
1 day ago
In response Mirakle to her Publication
Glasnoća ne stvara vjerodostojnost. Stalna drama je zamjena za manjak sadržaja i to je ovdje očito. Vjerodostojnost je bilanca, a ona je već neko vrijeme negativna. Previše proturječja, previše neodrživih tvrdnji. Povjerenje se istrošilo. Internet pamti. Zapisi ostaju. Reputacija se ne resetira izjavama. Dojam nije istina. Izgubljeno povjerenje se ne vraća riječima.