19 hours ago
#Arbnora
Godinu dana grupa ljudi pokušavala je sustavno uništiti moj život.
Otvarali su facebook grupe i lažne profile, sa namjerom "raskrinkavanja", a jedino što su radili je uznemiravali, uhodili, vrijeđali, i maltretirali me.
Huškali su druge na mržnju grupirajući se.
Slali lažne prijave da zlostavljam svoje dijete.
Tvrdili da lažem o svom invaliditetu i komentirali moje tijelo na najniži mogući način.
Optuživali me za porezne prevare koje nikada nisu postojale.
Objavljivali podatke moje majke i pozivali na uznemiravanje i psovali mi oca pokojnog.
Moja obitelj je bila brutalno uznemiravana.
Moj izgled i moje zdravlje postali su tema najgnjusnijeg mogućeg ismijavanja od strane odraslih ljudi.
Sve pod izgovorom: "Ona je javna osoba."
Ne.
Javna osoba nije vreća za šutanje.
Javna osoba nije dozvola za linč.
Javna osoba nije opravdanje za klevete.
Nikada nikome osobno nisam učinila ništa nažao.
Ali istina nikada nije ni bila cilj. Cilj je bio imati metu.
Sve je dokumentirano. Sve je prijavljeno.
Zato je javno uznemiravanje prestalo.
Online nasilje nije trač.
To je organizirano, namjerno i iscrpljujuće maltretiranje s ciljem da se nekoga slomi.
Nisu uspjeli.
Moja tišina nije bila slabost.
Bila je kontrola.
Ja znam tko sam.😊
Stojim iza svog života i svega što sam dijelila - u svrhu edukacije i podrške.👩🦽
🩷 I nastavit ću stvarati.🩷
Institucije rade svoj posao, a ja nastavljam svoj život. Još jača nego prije.
Godinu dana grupa ljudi pokušavala je sustavno uništiti moj život.
Otvarali su facebook grupe i lažne profile, sa namjerom "raskrinkavanja", a jedino što su radili je uznemiravali, uhodili, vrijeđali, i maltretirali me.
Huškali su druge na mržnju grupirajući se.
Slali lažne prijave da zlostavljam svoje dijete.
Tvrdili da lažem o svom invaliditetu i komentirali moje tijelo na najniži mogući način.
Optuživali me za porezne prevare koje nikada nisu postojale.
Objavljivali podatke moje majke i pozivali na uznemiravanje i psovali mi oca pokojnog.
Moja obitelj je bila brutalno uznemiravana.
Moj izgled i moje zdravlje postali su tema najgnjusnijeg mogućeg ismijavanja od strane odraslih ljudi.
Sve pod izgovorom: "Ona je javna osoba."
Ne.
Javna osoba nije vreća za šutanje.
Javna osoba nije dozvola za linč.
Javna osoba nije opravdanje za klevete.
Nikada nikome osobno nisam učinila ništa nažao.
Ali istina nikada nije ni bila cilj. Cilj je bio imati metu.
Sve je dokumentirano. Sve je prijavljeno.
Zato je javno uznemiravanje prestalo.
Online nasilje nije trač.
To je organizirano, namjerno i iscrpljujuće maltretiranje s ciljem da se nekoga slomi.
Nisu uspjeli.
Moja tišina nije bila slabost.
Bila je kontrola.
Ja znam tko sam.😊
Stojim iza svog života i svega što sam dijelila - u svrhu edukacije i podrške.👩🦽
🩷 I nastavit ću stvarati.🩷
Institucije rade svoj posao, a ja nastavljam svoj život. Još jača nego prije.
Ajde više buljava lažovčino, dokle misliš još lagati kad znaš da si ulovljena u svim svojim namještenim lažnim cakama. Toliko naroda se diglo protiv tebe jer se svi borimo za pravdu i ne zucaj više gluposti. Prijavljuj koga hoćeš, ali pravdu nikad ne možeš poništiti jer je neponištiva i samo zato smo na ovoj stranici da te konačno stjeramo u ćošak iz kojeg nećeš moći više ni beknuti, a kamoli nešto lagati! Znaš ti dobro gdje si sve zakačena u vezi pravde gdje smo te prijavljivali, što o tome detaljnije ne kažeš??? Gubiš i izgubićeš još više jer takav debilni lažov se još nije rodio na ovom svijetu. Idi više u piz.u materinu lažovsku, ne trabunjaj u prazno kad i sama vidiš da si provaljeni lažovski bljak 🤮
18 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication