Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Pogledajte vi što sam ja danas vozala!! 😱👩‍🦽🥰🩷
11 hours ago
Natalja
8 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Nora je podnijela zahtjev za takvo vozilo, no umjesto njega dodijeljen joj je Mini Harley-Davidson. S naše strane poduzet će se sve što je dopušteno i opravdano kako ubuduće ne bi ostvarivala nikakve neosnovane pogodnosti na teret njemačkog državnog sustava. 💪👊🔥
Ayla Novak
7 hours ago
In response Natalja to his Publication
Djubre lažovsko, kao htjela da može ići sama na kafu… Dobila kurkonju i kurkonja će joj i ostati… Idemo dalje i nek nas i dalje prate na tusmo stranici, njene naivne blekuše, možda prateći i čitajući i promjene mišljenje o toj lažnoj ljigotini 🤷‍♀️😂💪💪
Frenki
5 hours ago
In response Natalja to his Publication
👏👏👏👏❤️
Elena
8 hours ago
Odbija se dodjela vozila s utovarnom rampom imenovanoj osobi, bez mogućnosti naknadnog odobrenja ili ponovnog razmatranja. Odluka je donesena na temelju provedenog nadzora i službeno poduzetih radnji putem platforme tusmo24.com te je konačna i obvezujuća.

Mirovinska primanja zakonito su umanjena za 50 %, a postupak potpunog ukidanja preostalih davanja pravodobno je pokrenut i nalazi se u fazi provedbe. Postupanje nadležnih tijela zasniva se na utvrđenom činjeničnom stanju i dosljednoj primjeni mjerodavnih propisa.

Imenovana osoba dužna je, sukladno utvrđenoj radnoj sposobnosti, bez odgode stupiti u odgovarajući radni angažman. Izneseni prigovori nisu pravno relevantni, ne utječu na tijek postupka te ne proizvode odgodni niti suspenzivni učinak.
Ayla Novak
8 hours ago
In response Elena to her Publication
Tačno je tako Elana 👍👏🥰 💝 Idemo dalje 💪💪
Frenki
5 hours ago
In response Elena to her Publication
👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️
Ayla Novak
9 hours ago (E)
Vozi se lažna još uvjek pokušavajuća propala budaletino i puštaj fotku da opet pokušaš namamiti nekako svoje ovce i lažno prosjački opet namamiti svoje sadašnje i pobjegle ovce nebil ih opet pridobila i da u biti one to tebi opet sve gratis priušte kao i prije što si sve na prosjački lažni način dobila od njih… ali neće moći ovaj puit više 😁💪 Što više grgoćeš i lažeš te ja još više sa pravdom gazim. Zajebi više sve svoje lažne i providljive ovčurine koje su na našoj stranici… a pogotovo jedne koja je bila prvo protiv mene, a onda mene blokirala na fejsu jer sam joj sve po redu pravo i jasno spičkala i onda se uhvatila za Frenki i njega pokušava na seljački provokativni način provocirati 🤣😂 Već je prijavljena i dokumentirana sa pravdom od mene na fejsu 😠💪
Marija
9 hours ago
Ona glumi Harley Davidson. Njen pogled već kaže sve. Manje poza, više stvarnog kretanja i posvećenog rada na sebi, jedino to vodi ka istinskoj promeni.