tusmo24.com
CarboNora Bambucci
13 days ago
#Arbnora
Najljepši mjesec u godini nam je došao...
Želim svim muslimanima diljem svijeta blagostanje, mir i ljubav tokom posta te da nam dragi Allah grijehe oprosti i post ukabuli. 🤲☪️
P.S: puno ljubavi sam unijela u dekoracije. Još bi, ali Oteti kaže da se moram smirit.👀
Ayla Novak
13 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sad dragi Alah, a do juče dragi Bog i sve grešna budaletino okrećeš i obrećeš i vidi se koliko lažno sjediš i pokušavaš sa jednom lažnom debelom guzicom da sjediš na dvije stolice 🤣🤮 Pravda ti stiže i skoro ti udara veliki odjebani i zasluženi pečat, a ti sad izvoli i laži i dalje 😄💪💪
Yellow
11 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ona ima svoju osobnu izmišljenu religiju tj sektu koju prilagođava kako njoj paše, a Naim se u potpunosti prilagođava njoj.
Ayla Novak
Da, baš tako jasan i pravilan iskreni
komementar 👍👏 Ja brljam i pišem sa mnogo grešaka jer se ne znam na naš pravilan i kulturan način izraziti, nego kad je pravda u pitanju, onda znam da psujem i vrijedjam po zaslužbi i to onako na moj način… Naim, taj propali zatupljeni šuntonja je dozvolio i sretan da ga ta lažna ljigotina kroz lažni život vodi jer za drugo i ne zna jer nebi iz njemačke preko interneta patuljčinu oženio i sa njom lažnu i prosjačku igru igrao…
11 days ago
In response Yellow to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it