#Arbnora
Danas smo zajedno crtali, a vani je padao snijeg.☃️❄️🌨🥰♥️
Podsjetilo me na djetinjstvo moje... Često sam bila kući kao dijete, polomljene ruke ili nogu.
Dobar dio djetinjstva provela sam u gipsu.
Ruke su mi često bile slomljene toliko da sam naučila pisati i crtati sa obje ruke. 😊
Morala sam naučiti pisati sa obje ruke jer bi mi ona ruka kojom pišem bila toliko često u gipsu da mi je trebala druga da pratim školu i nastavu.
Snalazila sam se, kako sam znala i kako sam mogla i morala.👩🦽
Zahvalna sam Bogu da moja Naia ima lakše djetinjstvo... da neke stvari koje sam ja morala proći, o njima ona ne mora ni misliti. 🌸
Danas smo zajedno crtali, a vani je padao snijeg.☃️❄️🌨🥰♥️
Podsjetilo me na djetinjstvo moje... Često sam bila kući kao dijete, polomljene ruke ili nogu.
Dobar dio djetinjstva provela sam u gipsu.
Ruke su mi često bile slomljene toliko da sam naučila pisati i crtati sa obje ruke. 😊
Morala sam naučiti pisati sa obje ruke jer bi mi ona ruka kojom pišem bila toliko često u gipsu da mi je trebala druga da pratim školu i nastavu.
Snalazila sam se, kako sam znala i kako sam mogla i morala.👩🦽
Zahvalna sam Bogu da moja Naia ima lakše djetinjstvo... da neke stvari koje sam ja morala proći, o njima ona ne mora ni misliti. 🌸
14 hours ago
13 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Roknuta opaljena sjebana krmačetino, čitaš i pratiš nas na tusmo i pišeš i baljezgaš lažno o tvojoj maleckoj koju si svjesno zatupila i ne prodavaj sad tu svoju smišljenu lažnu lažnoću jer znamo ko si i ne vrti se lažno i providno koje si svoje jedino sopstveno dijte jadnom i prosjakinjinhom napravila da ide tvojim lažnim lažnim i prosjački putrm, mislim da će te ukopati i ponoštiti sa pravednišću👊💪. Nikad neče biti kao ti podvaljena i Lažna debilana patuljčina, ali je tvoj njonjo i odgurani šuntonja 🤣😝🤮