Logo
CarboNora Bambucci
15 hours ago
#Arbnora
Danas smo zajedno crtali, a vani je padao snijeg.☃️❄️🌨🥰♥️
Podsjetilo me na djetinjstvo moje... Često sam bila kući kao dijete, polomljene ruke ili nogu.
Dobar dio djetinjstva provela sam u gipsu.
Ruke su mi često bile slomljene toliko da sam naučila pisati i crtati sa obje ruke. 😊
Morala sam naučiti pisati sa obje ruke jer bi mi ona ruka kojom pišem bila toliko često u gipsu da mi je trebala druga da pratim školu i nastavu.
Snalazila sam se, kako sam znala i kako sam mogla i morala.👩‍🦽
Zahvalna sam Bogu da moja Naia ima lakše djetinjstvo... da neke stvari koje sam ja morala proći, o njima ona ne mora ni misliti. 🌸
Ayla Novak
Roknuta opaljena sjebana krmačetino, čitaš i pratiš nas na tusmo i pišeš i baljezgaš lažno o tvojoj maleckoj koju si svjesno zatupila i ne prodavaj sad tu svoju smišljenu lažnu lažnoću jer znamo ko si i ne vrti se lažno i providno koje si svoje jedino sopstveno dijte jadnom i prosjakinjinhom napravila da ide tvojim lažnim lažnim i prosjački putrm, mislim da će te ukopati i ponoštiti sa pravednišću👊💪. Nikad neče biti kao ti podvaljena i Lažna debilana patuljčina, ali je tvoj njonjo i odgurani šuntonja 🤣😝🤮
14 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it