Logo
CarboNora Bambucci
4 hours ago (E)
#Arbnora
Mora da sam negdje učinila neko dobro dijelo jer me Bog danas čuvao...😥
U igri, Naia sa svojih 20kg, skočila mi je punom snagom na desnu nogu i to direkt na mjesto kod tibije i fibule koju sam slomila prije 4 godine, na više mjesta. Tada sam se od tog loma 7 mjeseci oporavljala i taj težak lom mi je ostavio velike deformacije na tom području.
Noga se tada jedva oporavila uz hormonske injekcije za oporavak kostiju.
Noga ovaj put se nije od Nainog skoka slomila, ali mi je mjesto natučeno i toplo na dodir te bolno. 👩‍🦽
Nemam drugo objašnjenje za ovo osim da sam imala sreće jer da nisam... odležala bi oporavak u gipsu, stoposto.
Fasovala bi i operaciju najvjerojatnije jer taj dio noge je od starog loma već jako deformiran ostao. Još jedan lom na tom mjestu, ne bi ništa dobrog donio...
Uplašila sam se...
🤲☪️❤️‍🩹
Ayla Novak
Ostavi Boga već jednom na miru šiptarska podmukla budaletino. Njega samo spominješ kad obilno lažeš, ali ne zaboravi da tvoj Alah nije gluh i ćorav… Kad već sereš i jedeš govna, dogovori se već jednom sama sa sobom dali je lijeva ili desna noga… 🤣😂 Prosjačka odjebana i lažna budaletino ne provaljivaj se još više, ti si stvarno pukla da ne znaš više šta si juče baljezgala, a šta danas 🤣🤣😂😂👊👊 Već te vidim u rupači 😃😅👊💪💪
3 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it