Logo
CarboNora Bambucci
4 hours ago
#Arbnora
Sjećam se jedne svađe između mene i Naima...
Nazvala sam njegovu mamu tada, svoju svekrvu.
U ljutnji, ja njoj napricala svega protiv njenog sina, pa i rasplakala se cak.❤️‍🩹
Ona je tada nazvala Naima i svasta mu rekla i ni sekunde nije dala njemu izgovora, stala je na moju stranu čvrsto.
Svađa se riješila, još je puno svađa otišlo i došlo nakon toga, ali neću nikada zaboraviti njenu obranu i mudrost.😊
Nas dvije se ne slažemo uvijek u svemu, ne dijelimo ista mišljenja oko milion stvari, različite smo kao nebo i zemlja, ali jedna stvar nam je zajednička, a to je: podrška. 🫶
Kad je njoj teško, tu sam da joj dam podršku, da nazovem, da pitam, nekog pošaljem kad već sama ne mogu, a i ona radi isto.
Kada se nešto desi, tu je da pogura, sasluša, podrži i zbog toga je neizmjerno cijenim. 🥰
Ona je primjer majke koja svom sinu želi dobro, koja zna kad i kako treba i koja razumije i voli.
Hvala joj na svemu i da nam je živa i zdrava još hrpu, hrpu godina.☀️🌷🍀
Ayla Novak
Jebo te tvoj crknuti šiptarski podmukli otac koji te školovao tim svim lažima koje lažno izbacuješ iz tih smrdljivih usta 🤣🤮 Ti svoju svekrivu mrziš i nisi čak tom pederskom šuntonji dozvolila da ide kod majke kad je bila bolesna, ha, to si zaboravila roštuljo podmukla??!! Koliko godina je nisi u ta smrdljiva usta uzela za riječ i to svi znaju, čak i tvoje ovčurine i tek kad si vidjela da te jašemo i gazimo i ti padaš, vapaj sa lažnom pomoći odjednom spominješ njegovu mamu i vi kao uvjek bile dobre 🤣👊
Taj tvoj zamadjijani mutavi pederko i nije svjestan sa kojom je odvratnom djavoletinom, ali samo čekaj… doće i tvoje kad ćeš za sve ispaštati i za to ću se ja lično potruduti 💪 Za toliko podmuklo i lažno ljigavo stvorenje nisam još ni čula ni vidjela, čak si i tog crnutog šiponju oca prestigla i dostigla rekord 🤣🤮
2 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it