tusmo24.com
CarboNora Bambucci
2 hours ago
#Arbnora
Nikada se moje tijelo i ja nismo zapravo slagali.
Ja sam bila puna života, snova, željna svega, sve bih uradila, ali moje tijelo bi često reklo "dosta" i tražilo bi više odmora nego onoga što sam si zamislila.
Često me to kočilo i činilo tužnom i dugo mi je trebalo da naučim prihvatiti kada je dosta i odmoriti. Važno je razumijeti zašto je ovom tijelu potreban odmor i zašto je umornije nego ostala tijela, ali lagala bih kada bi vam rekla da je lako sa svim željama, duhom i snovima koje imam.
Osjećam kao da su dvije osobe u meni.
Jedna sam ja, a druga je moje stanje u meni.
I petlja ti se apsolutno u sve, u svaku poru tvoga života, u cijelu tebe. No, ne definira te, ali je dio tebe i toga se riješiti ne možeš; s time moraš naučiti živjeti.
Odmor za osobu s invaliditetom nije izležavanje ili gubitak vremena iz lijenosti. Odmor je oporavak jer se tijelo nosi sa jednim stanjem koje je teško.
👩‍🦽❤️‍🩹🦴
Dunja
Pričaš o borbi i iscrpljenosti, ali ti se ne boriš protiv svog tijela, nego protiv istine. Izmišljaš priče da ne bi morala išta objašnjavati. I svaki put kad otvoriš usta, sve je jasnije da najviše lažeš samu sebe.
1 hour ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Dunja , click on at the bottom under it