tusmo24.com
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Sređujemo sobicu malo za Naiu.
Novo poglavlje se otvara... 🥰🩷
Zahvalna sam. 🥺
2 hours ago
Ayla Novak
28 minutes ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Kolliiikkkoooo seeerreeeeššš… ta tvoja naduvana i odvratna izlapljena faca krmeća te izdaje iz samo jednog razlloooogaaa… Razvlači i oteži tim smrdljivim jezičinom, a dropuljo drndava i sama znaš da si taj kavez krevet morala smaketi jer si pod pritiskom od mojih svih komentara bila i to već ihahaj unazad i sad još neki dan sam ti ga sramno spomenula… Tad si se ti tek ljigačo lažna dosjetila da moraš reagovati i ti si se eto tek sad u biti snašla da upravo sad zatvoreni kavez iz Naine sobe mijenjaš 😝🤣😂 Jebem ti sve po spisku šiptarska debela patuljčino i znaj da se mene nikad nećeš riješiti jer ginem za pravdu! Nek me ona tvoja ili one tvoje… i dalje nazivaju sa “Ajljača” i kao ona ne može više ništa… 🤣😂😂 Zapamti stoko smrdljiva da pravda uvjek pobjedjuje jer prvo sam se bila sažalila na tebe i tu veliko srce imala i bila bi još više nasjela i možda najgluplja naivna ovca bila... ali jbg sama si se izdala i sama pala i ipak pravda postoji i upravo zbog toga ja imam još veću borbu i snagu da te zbacim i da već jednom začepiš stoko pogana!