tusmo24.com
CarboNora Bambucci
5 hours ago
#Arbnora
Naina sobica je gotovaaaa!! 🥰
Da, imamo malo previše plišanih igračaka, ali budemo se već odlučili koje pokloniti, a koje zadržati. 😁
Nai se sobica sviđa, a i meni isto jer mogu doći kolicima do prozora i radijatora kad pomaknem korpu sa igračkama. 👩‍🦽
To mi je odlično, prije nije bilo izvedivo.
U sobi ima sad više prostora, ali neke stvari ću još naknadno izbaciti van. Izgleda mi prenatrpano.
Ova crna kolica nisu prava kolica već su za bebu.
Ne znam zašto su tako glomazna. Pitajte Naima. 😐
Uglavnom, sve smo prebrisali, počistili, složili i ostaje Nai poželjeti LAKU NOOOOĆ! 😴🩷
Ayla Novak
Glupačo jedna debilna, krevet, a iznad glave radiator pa ti stvarno nemaš pojma o pojmu 😳🤦‍♀️🤣 Jadno to dijete i još joj stavilla da kao ne može pasti, a ona ima 5 godina… To ti radi sebe da te malo podseća na onaj kavez krevet i zašto joj nisi kupila neki lijepi krevet za djevojčice, a ne taj polovni stari krntija krevet. Imaće divne snove u tom horor krevetu… Nemaš ti ukusa ni u čemu egoistična prolupana tikvačo i džabe tolike fotke izbacila jer ni ovce ti nisu baš oduševljene, slabo ti nešto ide na prošenju 😅😂 Idi ti i samo žderi, to najbolje znaš ofucana debela i smrdljiva ljigotino, pfui 🤮
4 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it