9 hr ago
#Arbnora
Osobe s invaliditetom kada imaju partnere, nisu sa njima da bi bili nešto, već su iz ljubavi.
Pravo na ljubav imamo svi. Bili osobe s invaliditetom ili ne.
Netko ne bi morao biti s nekim da bi bio nešto ili sposoban.
Sposobnost i vlastito " JA " dolazi od rada na sebi, a ne partnerstva s drugom osobom.
👩🦽🩷
Osobe s invaliditetom kada imaju partnere, nisu sa njima da bi bili nešto, već su iz ljubavi.
Pravo na ljubav imamo svi. Bili osobe s invaliditetom ili ne.
Netko ne bi morao biti s nekim da bi bio nešto ili sposoban.
Sposobnost i vlastito " JA " dolazi od rada na sebi, a ne partnerstva s drugom osobom.
👩🦽🩷
7 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Odvaljena i zaljepljena s,mradna drobuljo, pravdaš se izgleda na mojim komentarima… da niti te voli i nite te može karati taj tvoj mutnuti pederko. Ti si smrdljiva proračunata i frigidna patuljčina koja se za pederčića udala i to ste obadvoje sa ciljnim sporazumom obavili… Peder i frigidni debil se našli i eto samo lažete, prosite i čerupate naivne ovčurine… Taj pederčić te nikad još nije poljubio kao da ste sretni i zaljubljeni… Jedi govna lažna i smrdljiva govnarušo 💩💩🤮🤮
4 hr ago
In response Ayla Novak to her Publication
Zanemarite sve ostalo, uzmite u obzir samo usnu šupljinu i usta, zube i onaj palucajući jezik. Pa tko bi to poljubio? Evo realno iz higijenskih razloga.
Da, u pravu si, ali onda ono sve što sam ja navela jer ide nekako sve uz sve to 😂😂😂
Jel može bez persiranja Frenki i drago mi je da se opet čujemo 🤗😍👍💪
Jel može bez persiranja Frenki i drago mi je da se opet čujemo 🤗😍👍💪
3 hr ago
In response Frenki to his Publication