Logo
CarboNora Bambucci
9 hr ago
#Arbnora
Osobe s invaliditetom kada imaju partnere, nisu sa njima da bi bili nešto, već su iz ljubavi.
Pravo na ljubav imamo svi. Bili osobe s invaliditetom ili ne.
Netko ne bi morao biti s nekim da bi bio nešto ili sposoban.
Sposobnost i vlastito " JA " dolazi od rada na sebi, a ne partnerstva s drugom osobom.
👩‍🦽🩷
Ayla Novak
7 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Odvaljena i zaljepljena s,mradna drobuljo, pravdaš se izgleda na mojim komentarima… da niti te voli i nite te može karati taj tvoj mutnuti pederko. Ti si smrdljiva proračunata i frigidna patuljčina koja se za pederčića udala i to ste obadvoje sa ciljnim sporazumom obavili… Peder i frigidni debil se našli i eto samo lažete, prosite i čerupate naivne ovčurine… Taj pederčić te nikad još nije poljubio kao da ste sretni i zaljubljeni… Jedi govna lažna i smrdljiva govnarušo 💩💩🤮🤮
Frenki
4 hr ago
In response Ayla Novak to her Publication
Zanemarite sve ostalo, uzmite u obzir samo usnu šupljinu i usta, zube i onaj palucajući jezik. Pa tko bi to poljubio? Evo realno iz higijenskih razloga.
Ayla Novak
Da, u pravu si, ali onda ono sve što sam ja navela jer ide nekako sve uz sve to 😂😂😂
Jel može bez persiranja Frenki i drago mi je da se opet čujemo 🤗😍👍💪
3 hr ago
In response Frenki to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it