Logo
CarboNora Bambucci
3 hr ago
#Arbnora
Sjećam se jednog događaja iz osnovne škole... Bila sam doista mala pa mi je zato to sve nekako u magli. Ne držite me za riječ, ali mislim da sam bila svega 4 razred...
Uglavnom, tad smo od 1 do 4 ja mislim imali jednog učitelja koji nam je predavao sve predmete. I ono, mi smo imali jednog jako dobrog učitelja, užasno drag, pravedan i jako je volio djecu. Prema svima je bio stvarno korektan, ali nakon nekog vremena počelo se pričat da on više neće raditi u našoj školi. 😕
Svima nam je bilo žao, ali mi djeca nismo znali razlog zašto naš učitelj odlazi...
Prije nego je ošao, nekoliko dana pred odlazak ja sam trebala odgovarati nešto iz matematike. I nisam bila dobar đak u osnovnoj. Bila sam loš đak zato što nisam voljela učit, bila sam jako zaigrana kao dijete. Provodila sam puno vremena po bolnicama u djetinjstvu i kad bi bila van bolnica onda nisam mogla jednostavno bit "smirena". 😕
Stalno sam se htjela igrat i doista mi nije bilo do knjiga...i učenja, ma koliko god su mi roditelji solili pamet.
I došlo vrijeme da ja odgovaram tu matematiku, naravno nisam ništa naučila, a moj dragi učitelj se na to samo nasmijao i rekao:" neka, pitat ću te drugi put, samo neka je zdravlja. Zdravlje je najbitnije."
Poslje nekoliko dana, naš učitelj je otišao iz skole, a mjesecima kasnije smo saznali da je umro od raka... 💔
Umro mi je i otac od raka, a ja još uvijek imam njegove poruke gdje je rekao identično prije svoje smrti:" svega će biti, samo neka je zdravlja..."
Ayla Novak
Učitelj je bio “užasno drag”… 🤣🤦‍♀️😂😂 Sjaši više glupačo, jesil toliko ćorava i glupa da ne vidiš da i to malo preostalih ovaca ti bježe i ti osta sama izblamirana, lažljiva prosjačka čobanska srondulja. Ti misliš da su tvoje ovčurine gluplje od tebe i da one ne kuže da stalno puštaš jedno te isto… ovu istu objavu si i prošle godine pustila 🤣
2 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it