#Arbnora
Pojedinci koji me s velikom ljubavlju maltretiraju već godinu dana misle " odustala sam " jer sam u zadnje vrijeme slabije aktivna.
Misle ono što su mi radili da me dotuklo i da će me ugasiti.
Pojedinci vrše pritisak da nađem drugi posao, iako s ovim što radim i snimam imam doslovno firmu prijavljeno na svoje ime i vodim se kao potpuno normalno zaposlena osoba. ☺️
Plaćam porez i sve državi kao i obični zaposlenici.
⚠️ Kada zdravi rade kao influenceri, nije problem, a kada osoba s invaliditetom radi, govori joj se: " m*rš raditi, nemoj prositi " ⚠️
Poanta je da me žele kompletno skloniti sa društvenih mreža od samog početka pod raznim lažima, manipulacijama, izmišljotinama, iako sam sama stvorila svoje brojke i rad. Oteti, Naia i ja. Sami. 😂
❗️Nekome smeta moj utjecaj.
Smeta moj glas.
Smeta moja priča.
Smeta ono što govorim.
Smetam ja. ❤️🩹
Ali znate što?
Nora kad je tiho - Nora odmara.
Odmor i odustajanje nije isto. 🫶
Ako me išta moja dijagnoza naučila poslje najgorih i najtežih operacija, to je odmoru. Odmor je nužan pri oporavcima.
No, poslje njega - dolazim još snažnija.
Još jača.
Još mudrija.
Još sposobnija.
❗️Mene se gasit ne može❗️
Mene može samo dragi Bog skloniti tako da me uzme sebi i to je jedina solucija.
Sve ostalo se neće nikad dogoditi jer ja živim ovaj rad svojim 🩷 i još se nitko nikad imenom i prezimenom javio nije javno, a da je s dokazima potvrdio ijednu bljuvotinu o meni.
Nigdje. 😂
Vrijeđali ste me na temelju izgleda, nacionalnosti, dijagnoze, djeteta, nema šta mi niste radili. Obitelj ste mi terorizirali i bližnje također. Prijavljivali ste me za dijete, porez, ma nema za što niste i na kraju što? Apsolutno ništa. Bijednici nesposobni.☺️ Miševi ste.🐁 Mali štakorčići iza lažnih profila jer znate kada se pravi profil nađe, odmah ste prijavljeni pa kukate.
Kukate jer budete kažnjeni za stvari koje radite.
Da ne radite loše, ne bi se krili, je l' tako? Tako je. 😇
Čiste štetočine ste koje diraju osobu s invaliditetom iz ZAVISTI. 👩🦽🥰
Dere vas zavist što i ovako teško bolesna sam stvorila, a sami ne možete ni da se još 3 puta rodite na mom mjestu.
Niste mi ni do koljena, a visoka sam samo 126cm.
Baš, baš ste jadni. Fuj je malo reći.
Iz svega ovoga što sam doživjela, zaključak je sljedeći:
jedino što će se dogoditi da ću svog Otetog prigrliti još jače i snimat još više.
Čak se uskoro i selim u veći grad gdje ću moći biti mobilnija i letiti posvuda. ✈️ Auto ću si prilagoditi.🚗 Svoj stan kupiti. 🤑 Ma čuda me čekaju, a vi ćete što? GLEDATIIIIIIIIII, a ja ću još na tome i zaraditi!
Hahahaha! 😂 Vaš hejt meni puni novčanik pa sam još jača i sposobnija!
👏🩷👏🩷
Kupujem nove kamere uskoro i milion stvari za bolji rad i nećete me se nikad riješiti jer zapamtite: moj put je tek počeo.
☀️👩🦽 BOG NE GASI SUNCE KOJE GRIJE ☀️👩🦽
Ovo što trenutno radim je zatišje pred buru.
🌪👩🦽🩷
Pusaaaaa! 😘
Pojedinci koji me s velikom ljubavlju maltretiraju već godinu dana misle " odustala sam " jer sam u zadnje vrijeme slabije aktivna.
Misle ono što su mi radili da me dotuklo i da će me ugasiti.
Pojedinci vrše pritisak da nađem drugi posao, iako s ovim što radim i snimam imam doslovno firmu prijavljeno na svoje ime i vodim se kao potpuno normalno zaposlena osoba. ☺️
Plaćam porez i sve državi kao i obični zaposlenici.
⚠️ Kada zdravi rade kao influenceri, nije problem, a kada osoba s invaliditetom radi, govori joj se: " m*rš raditi, nemoj prositi " ⚠️
Poanta je da me žele kompletno skloniti sa društvenih mreža od samog početka pod raznim lažima, manipulacijama, izmišljotinama, iako sam sama stvorila svoje brojke i rad. Oteti, Naia i ja. Sami. 😂
❗️Nekome smeta moj utjecaj.
Smeta moj glas.
Smeta moja priča.
Smeta ono što govorim.
Smetam ja. ❤️🩹
Ali znate što?
Nora kad je tiho - Nora odmara.
Odmor i odustajanje nije isto. 🫶
Ako me išta moja dijagnoza naučila poslje najgorih i najtežih operacija, to je odmoru. Odmor je nužan pri oporavcima.
No, poslje njega - dolazim još snažnija.
Još jača.
Još mudrija.
Još sposobnija.
❗️Mene se gasit ne može❗️
Mene može samo dragi Bog skloniti tako da me uzme sebi i to je jedina solucija.
Sve ostalo se neće nikad dogoditi jer ja živim ovaj rad svojim 🩷 i još se nitko nikad imenom i prezimenom javio nije javno, a da je s dokazima potvrdio ijednu bljuvotinu o meni.
Nigdje. 😂
Vrijeđali ste me na temelju izgleda, nacionalnosti, dijagnoze, djeteta, nema šta mi niste radili. Obitelj ste mi terorizirali i bližnje također. Prijavljivali ste me za dijete, porez, ma nema za što niste i na kraju što? Apsolutno ništa. Bijednici nesposobni.☺️ Miševi ste.🐁 Mali štakorčići iza lažnih profila jer znate kada se pravi profil nađe, odmah ste prijavljeni pa kukate.
Kukate jer budete kažnjeni za stvari koje radite.
Da ne radite loše, ne bi se krili, je l' tako? Tako je. 😇
Čiste štetočine ste koje diraju osobu s invaliditetom iz ZAVISTI. 👩🦽🥰
Dere vas zavist što i ovako teško bolesna sam stvorila, a sami ne možete ni da se još 3 puta rodite na mom mjestu.
Niste mi ni do koljena, a visoka sam samo 126cm.
Baš, baš ste jadni. Fuj je malo reći.
Iz svega ovoga što sam doživjela, zaključak je sljedeći:
jedino što će se dogoditi da ću svog Otetog prigrliti još jače i snimat još više.
Čak se uskoro i selim u veći grad gdje ću moći biti mobilnija i letiti posvuda. ✈️ Auto ću si prilagoditi.🚗 Svoj stan kupiti. 🤑 Ma čuda me čekaju, a vi ćete što? GLEDATIIIIIIIIII, a ja ću još na tome i zaraditi!
Hahahaha! 😂 Vaš hejt meni puni novčanik pa sam još jača i sposobnija!
👏🩷👏🩷
Kupujem nove kamere uskoro i milion stvari za bolji rad i nećete me se nikad riješiti jer zapamtite: moj put je tek počeo.
☀️👩🦽 BOG NE GASI SUNCE KOJE GRIJE ☀️👩🦽
Ovo što trenutno radim je zatišje pred buru.
🌪👩🦽🩷
Pusaaaaa! 😘
2 hr ago