Logo
CarboNora Bambucci
5 hr ago
#Arbnora
Kada sam bila dijete, pokojni tata mi je uvijek govorio: ,, Bez obzira na invalidska kolica, moja Nora zbog svoje pameti, vrijedi kao 3 zdrava čovjeka. " 👩‍🦽
Bio je neizmjerno ponosan kada je govorio ljudima o meni, a njegove posljednje riječi upućene meni kada je obolio od teške bolesti raka pluća te zbog kemoterapije završio u invalidskim kolicima su bile:,, Nora, svaka ti čast na svemu. " 🥹
Odrasla sam u velikoj obitelji, bilo nas je 3 sestre, i bili smo skromna obitelj: mama i tata su nas sve jednako voljeli i odgajali, ali ja sam im uvijek bila rana na srcu. Tati pogotovo. ❤️‍🩹
Dok je bio živ, u strahu kako ću ja i što će biti sa mnom, uvijek me učio o životu i govorio: ,, mene jednog dana neće biti, moraš ovako... " i doista je tako bilo.
No, apsolutno sve što danas jesam, dugujem njemu. Bio je osoba kojoj se divim, na koju sam ponosna i čija sam "kopija" kako mama kaže. 😊
Kako vrijeme prolazi, one koji su otišli vratiti ne možemo u život, ali možemo ih nastaviti činiti ponosnim, a ja ću nastaviti raditi i biti baš to:
ponos mojim najmilijima. 🍀🩷
Mirakle
🤣🤣🤣 jel realno ovo? Mislim da je u fazi kada sama veruje u svoje lazi...
2 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Mirakle , click on at the bottom under it