#Arbnora
Htjela bih ovaj status posvetiti onima koji me podržavaju i koji se oglase povodom toga pa ih onda grupica NEljudi počne maltretirati, uhoditi ili pak vrijeđati.
Želim vam reći sljedeće, a to je: ta grupica ljudi je sitnija od makovog zrna.
Jadni su da jadniji ne mogu biti i bespomoćniji nego se čine.
To su ljudi jaki samo iza tipkovnice, a u stvarnosti mali miševi koji ne znaju što bi od svog vlastitog jada pa druge maltretiraju.🐁
Mene već godinu dana pod raznim lažima, prijetnjama, prijavama, pitaj Boga čime sve ne maltretiraju i što mi se dogodilo?? Apsolutno ništa. 😇
Tu sam. Snimam. Smijem se. Svi smo na okupu. Veseli smo. ❤️
Molim vas sljedeće: ostanite jaki, hrabri, pri svom mišljenju i NE šutite na nasilje. Jer ovo što su meni radili i što mi rade je čisto nasilje.
Ne dajte na slabije od sebe ( osobe s invaliditetom 👩🦽, u ovom slučaju ja , a sutra netko drugi ) i NE DAJTE da vas ušutkaju jer to upravo i žele.
Da se vi uplašite njihovih prijetnji, da se povučete i da oni nastave.
Lupite im prijave natrag. Lupite im uvredu natrag jer drugi jezik ne razumiju. Ne šutite im. Dajte do znanja da Norini pratitelji nisu plašljivci već ljudi sa stavom koji STROGO osuđuju maltretiranje svakoga, a pogotovo osobe s invaliditetom. 🥰
Ja se sa ovog posla NE povlačim, već ga budem radila još bolje, u budućnosti još više u korist osoba s invaliditetom, nadam se nekim životnim promjenama koje će mi to omogućiti, makar sam i sad svojim glasom odradila ako išta, to je osvještavanje o hrpu važnih stvari:
* diskriminacije,
* predrasude,
* Osteogenesis Imperfecta dijagnoza,
* majčinstvo s invaliditetom,
* život u usporedbi sa HR i DE,
* Brak između osobe s invaliditetom i zdrave osobe,
* Nagradne igre u kojima uvijek netko s invaliditetom pobjedi,
* Besplatne edukacije po školama
* ...
Ovo je tek početak onoga što dalje želim i planiram.
No ništa to bez vas ne bi bilo moguće.
Ništa bez vas ne bi uspjela. 🥺
Zato, ostanite uz mene. I budite hrabri, jaki, glasni.
Samo zajedno možemo dalje raditi. 🫶
P.S: možda se na prvu čini da uvijek govorim o sebi, ali ja sam samo "plakat", vi ste ti koji svojom podrškom, držite plakat. Bez nje, "plakat" ne bi bio vidljiv.
Zato vam hvala, i obećajem, na meni je da se odužim i radim više 🌸
Volim vas i NE PLAŠITE SE. Ne šutite. 🌷
Htjela bih ovaj status posvetiti onima koji me podržavaju i koji se oglase povodom toga pa ih onda grupica NEljudi počne maltretirati, uhoditi ili pak vrijeđati.
Želim vam reći sljedeće, a to je: ta grupica ljudi je sitnija od makovog zrna.
Jadni su da jadniji ne mogu biti i bespomoćniji nego se čine.
To su ljudi jaki samo iza tipkovnice, a u stvarnosti mali miševi koji ne znaju što bi od svog vlastitog jada pa druge maltretiraju.🐁
Mene već godinu dana pod raznim lažima, prijetnjama, prijavama, pitaj Boga čime sve ne maltretiraju i što mi se dogodilo?? Apsolutno ništa. 😇
Tu sam. Snimam. Smijem se. Svi smo na okupu. Veseli smo. ❤️
Molim vas sljedeće: ostanite jaki, hrabri, pri svom mišljenju i NE šutite na nasilje. Jer ovo što su meni radili i što mi rade je čisto nasilje.
Ne dajte na slabije od sebe ( osobe s invaliditetom 👩🦽, u ovom slučaju ja , a sutra netko drugi ) i NE DAJTE da vas ušutkaju jer to upravo i žele.
Da se vi uplašite njihovih prijetnji, da se povučete i da oni nastave.
Lupite im prijave natrag. Lupite im uvredu natrag jer drugi jezik ne razumiju. Ne šutite im. Dajte do znanja da Norini pratitelji nisu plašljivci već ljudi sa stavom koji STROGO osuđuju maltretiranje svakoga, a pogotovo osobe s invaliditetom. 🥰
Ja se sa ovog posla NE povlačim, već ga budem radila još bolje, u budućnosti još više u korist osoba s invaliditetom, nadam se nekim životnim promjenama koje će mi to omogućiti, makar sam i sad svojim glasom odradila ako išta, to je osvještavanje o hrpu važnih stvari:
* diskriminacije,
* predrasude,
* Osteogenesis Imperfecta dijagnoza,
* majčinstvo s invaliditetom,
* život u usporedbi sa HR i DE,
* Brak između osobe s invaliditetom i zdrave osobe,
* Nagradne igre u kojima uvijek netko s invaliditetom pobjedi,
* Besplatne edukacije po školama
* ...
Ovo je tek početak onoga što dalje želim i planiram.
No ništa to bez vas ne bi bilo moguće.
Ništa bez vas ne bi uspjela. 🥺
Zato, ostanite uz mene. I budite hrabri, jaki, glasni.
Samo zajedno možemo dalje raditi. 🫶
P.S: možda se na prvu čini da uvijek govorim o sebi, ali ja sam samo "plakat", vi ste ti koji svojom podrškom, držite plakat. Bez nje, "plakat" ne bi bio vidljiv.
Zato vam hvala, i obećajem, na meni je da se odužim i radim više 🌸
Volim vas i NE PLAŠITE SE. Ne šutite. 🌷
1 hr ago